Nylansering av Finansieringsportalen

På Finansieringsportalen hittar du information om bidrag, lån och ägarkapital för företagsutveckling från Almi, Länsstyrelsen, Regionförbundet och Science Park. Här finns också nationella utlysningar om medel från Tillväxtverket, VINNOVA och andra aktörer samt artiklar om företag som sökt och fått finansiering av olika slag.

Kostnadsfritt att använda
Att använda Finansieringsportalen är helt utan kostnad för dig som företagare. Aktörerna bakom portalen svarar gärna på dina frågor runt finansiering och kapital och kan i vissa fall hjälpa till med ansökningar.

Vi står bakom Finansieringsportalen
Almi, Länsstyrelsen, Regionförbundet och Science Park har gemensamt grundat Finansieringsportalen.se för att inspirera innovatörer och företagare till att hitta finansiering för att utveckla produkter och företag.

Mer information:
Kontakta gärna Lovisa Skyborn, Science Park Jönköping, som är projektledare för Finansieringsportalen. Tel: 036-30 51 54 eller lovisa.skyborn@sciencepark.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår