Tre entreprenörer sitter i Science Parks coworking och pratar med varandra.

Starta företag & utveckla idé

Vill du ha hjälp att starta eller utveckla ditt företag? På Science Park erbjuder vi kostnadsfri coaching och affärsutveckling. Vi är ditt bollplank längs hela din företagsresa.

Starta företag och utveckla en affärsidé – gratis rådgivning hos Science Park

Har du en idé du vill utveckla? Vill du ha hjälp att starta eget företag? Välkommen till oss på Science Park – vi hjälper såväl privatpersoner som befintliga företag med kostnadsfri affärsutveckling och coachning. Ta del av våra samlade artiklar om att utveckla affärsidé, gå ett affärsutvecklingsprogram eller träffa en affärsutvecklare för att få hjälp med att starta företag.

Få hjälp med att starta eget – läs våra guider

Vi har flera guider för dig som vill ha hjälp att starta eget företag. Ta del av våra checklistor för att utveckla din affärsidé och få värdefulla tips när du ska starta företag.

Utveckla företag – få kostnadsfri affärsutveckling och innovationsrådgivning

Vill du utveckla ett befintligt företag? Har du en idé om en ny produkt eller tjänst i ditt företag som kan bli en ny verksamhet eller affärsmöjlighet? Vi på Science Park hjälper inte bara nya företagare och entreprenörer. Vi stöttar också små- och medelstora företag i Jönköpingsregionen med affärsutveckling och innovationsrådgivning.

Finansiera företag

Hur finansierar man ett företag? Kan man starta eget utan kapital? Vi har stenkoll på vilka lån och bidrag du kan nyttja och var du hittar investerare till ditt företag eller din idé. Dessutom driver vi en investeringsfond, ett såddkapitalbolag och ett investerarnätverk.

Läs mer om hur vi hjälper dig med finansiering av företag

Det här är Science Park

Vi på Science Park är övertygade om människors vilja att bidra till ett hållbart samhälle och vi tror på innovationens kraft att lösa samhällsutmaningar. Stora som små, lokala som globala. Därför skapar, utvecklar och bidrar vi till hållbara innovationer och nya affärer hos individer och företag – vi framtidssäkrar det regionala näringslivet.

Läs mer om Science Park, vårt erbjudande och vårt uppdrag.

Våra affärsutvecklare – gratis rådgivning till företag

På Science Park jobbar ett helt gäng affärsutvecklare med expertis inom olika områden. Vad gör en affärsutvecklare, kanske du tänker? Våra affärsutvecklare ger rådgivning och coachning för företag och personer som vill starta eget. Tillsammans har vi erfarenheter från en mängd olika branscher och vi kan hjälpa dig med allt från affärsmodeller till hur du bygger ett hållbart företag.

Här kan du se alla våra affärsutvecklare

Artiklar och guider

Hjälp – jag vill starta företag men vet inte vad jag ska börja! Du kan vara lugn, vi har ett helt bibliotek av artiklar och guider. Checklistor, konkreta tips och vägledning som hjälper dig när du ska starta eget, utveckla ditt befintliga företag eller undersöka hur du får reda på vad andra verkligen tycker om din affärsidé.

Här hittar du alla våra artiklar och guider

Verktyg och toolkit

När vi på Science Park möter nya idéer använder vi olika modeller och verktyg för att tillsammans med entreprenören arbeta med idén och se hur den kan utvecklas. Testa dem på egen hand eller hör av dig till oss om du vill att vi är med i processen!

Boka ett kostnadsfritt möte

Oavsett hur långt du kommit med din idé eller ditt företag finns vi här för dig. Boka ett kostnadsfritt möte där du får bolla dina tankar med en av våra affärsutvecklare.

Boka coaching här