Nässjö

Science Park Nässjö hittar du på Karlagatan i Nässjö där vi sitter tillsammans med Nässjö Näringsliv. Här hjälper vår affärsutvecklare Peter Johansson dig som vill starta eller utveckla ett företag i Nässjö. Vi erbjuder bland annat en starta-eget-kurs en gång varje termin.

Det här gör Science Park Nässjö

• Stöttar företag vid etablering med lokal och markfrågor
• Erbjuder befintliga verksamheter företagsrådgivning
• Hjälper blivande och nystartade företag att komma igång med sina verksamheter
• Förmedlar lokaler i Nässjö Business Park och Nässjö Industriby

Science Parks affärsutvecklare Peter Johansson har lång erfarenhet av affärsutveckling inom tillverkningsindustrin. Som affärsutvecklare fokuserar han på strategisk rådgivning för nya och etablerade företag inom alla branscher, allt ifrån det lilla enmansföretaget till större verksamheter. Peters insatser omfattar alla delarna i företagets livscykel – från uppstarts- och etableringsfasen till strategier för försäljning, marknad och tillväxt. Du kan också få stöd och råd i samband med neddragningar, generationsskifte och avveckling. Att underlätta för den som vill bli företagare är en av Peters viktigaste uppdrag.

Vill du veta mer?
Science Parks affärsutvecklare Peter Johansson står i en kontorsmiljö.
Peter Johansson
Affärsutvecklare

Starta eget-kurs hösten 2023

Har du nyligen startat företag eller funderar du på att göra det? Då ska du gå vår Starta eget-kurs! Under vår Starta eget-kurs får du den information som du behöver för att kunna ta steget från idé till företag. Föreläsare kommer att inspirera dig och du kommer att få mängder med råd och tips. Steg för steg guidas du genom de viktigaste delarna i hur du praktiskt arbetar med att starta och driva eget. Se det också som ett tillfälle att skapa ett kontaktnät med både näringsliv och andra som är nyföretagare. Inga förkunskaper krävs.

Läs mer och anmäl dig

Hitta till Science Park Nässjö

Science Park Nässjö
Karlagatan 3
571 80 Nässjö