Tre personer sitter vid ett bord i ett möte med partnerföretag till Science Park.

Erbjudanden och förmåner från våra partners

När du tar hjälp av oss på Science Park du flera förmåner i form av rådgivning och rabatter – exempelvis kostnadsfritt bokföringsprogram och bankkonto första året.Vi har flera partners och ett nätverk med experter inom till exempel hållbarhet, juridik, patentfrågor, bokföring, marknadsföring och teknisk utveckling. Här hittar du alla våra partners och deras erbjudanden till dig som tar hjälp av Science Park.  

Rabatt på teknisk utveckling och rådgivning av Knowit

Knowits logotyp i svart

Knowit är ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar. Deras vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation, och vi stöttar gärna ditt bolag på den resan.

Knowit hjälper dig och ditt bolag att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter och dra största möjliga nyttan av digitaliseringens möjligheter.

Genom Science Park erbjuder Knowit en timmes kostnadsfri rådgivning inom:

 • User research
 • Webb
 • E-handel
 • UX/UI
 • Digital kundupplevelse
 • Cloudteknologi
 • Informationssäkerhet
 • Trådlös teknik
 • Mjukvaruutveckling
 • Mjukvaruarkitektur
 • Test och projektledning

Knowit erbjuder också rabatt på teknisk utveckling – genom Science Park betalar du 800 SEK per timme (exkl. moms).

Rabatt på teknisk utveckling och rådgivning av Alten

Altens logotypAlten är ett internationellt konsultföretag som erbjuder engagerade konsulter inom teknik och IT.

 • Alten erbjuder våra case en timmes kostnadsfri rådgivning inom hårdvara, till exempel elektronikdesign, industridesign eller mekanisk konstruktion.
 • Alten erbjuder också rabatterad, teknisk utveckling för 435-790 SEK per timme (exkl. moms).

Rabatt på tjänster inom patent och immaterialrätt av AWA

AWAs logotypAwa är ett av Europas ledande konsultföretag inom immaterialrätt och de har valt att mot bolag i Science Park erbjuda rabatterade nivåer på vissa av deras immaterialrättsliga tjänster.

Kontaktpersoner:
Fredrik Lannemyr, 036 290 70 03 eller 0768 23 81 50
Mattias Mejerfalk, 072 40 08 110

Vill du boka tid med AWA kan du kontakta Fredrik eller Mattias direkt eller höra av dig till vår Front Desk på 036-30 51 50.

Rabatt på tjänster inom pension och försäkring hos Länsförsäkringar Jönköping

En bild som visar företaget Länsförsäkringars logotyp.Som företagare har du mycket att tänka på. Länsförsäkringar Jönköping har förmånliga erbjudanden för företag på Science Park inom pension samt sak- och livförsäkring. Allt som rör ditt företags ekonomi och trygghet på ett ställe hos ett lokalt försäkringsbolag.

Länsförsäkringar finns med kontor och personal på många orter i länet, och jobbar aktivt för att Jönköpings län ska vara en bra plats att leva, bo och driva företag på. Du blir omhändertagen av din personliga försäkrings- och pensionskontakt vid start, tillväxt och utveckling av din verksamhet, för att få tjänster som passar just din verksamhet.

Länsförsäkringar Jönköping erbjuder:
Kostnadsfri rådgivning inom försäkringar och pension till samtliga hyresgäster och case.

 • 20% rabatt på avgiften för tjänstepension
 • 20% rabatt på företagsförsäkringen
 • 20% rabatt första året för sjukvårdsförsäkring (nya kunder)
 • 1 gratis brandsläckare och 1 brandvarnare

Ovanstående erbjudanden gäller för nya helkunder eller befintliga kunder som bokar ett möte med Länsförsäkringar innan 31/12-2023.

Du kan läsa mer på lansforsakringar.se eller kontakta Gustav Lareman på 036-19 93 61 eller [email protected] för en genomgång och förslag på upplägg som passar dig och din verksamhet.

Rabatt på tjänster inom bokföring och redovisning hos REDO

REDOs logotyREDO är en digital revisionsbyrå som hjälper och stöttar företagare med allt inom ekonomi, som redovisning, bokslut, deklaration, ekonomisk rådgivning och som revisor. De drivs av egenföretagare. Därför är de lika flexibla som ett företags behov är unika.

REDO erbjuder företag i Science Park rabatterade nivåer vid frågor rörande bokföring och redovisning. Därtill finns de tillgängliga för en kostnadsfri första konsultation på Science Park torsdagar varannan vecka.

Vill du boka tid med REDO? Kontakta vår Front Desk på 036-30 51 50.

För mer information om REDOs tjänster kontakta:
Johanna Ottvar, 036 – 19 10 93

Rabatt på startavgiften genom SEB när du startar företag

SEBs logotypDet ska var enkelt att driva eget företag. Skaffa SEB:s Företagspaket – ett komplett erbjudande med smarta tillval. Oavsett om du är frilansare, gig:are eller konsult – hos oss får du smarta digitala tjänster som är anpassade till en ny tid. En tid där allt fler, precis som du, vill driva eget på sina egna villkor. Men viktigast av allt – vi hjälper dig till ett hållbart företagande som håller i längden.

Som företag på Science Park bjuder vi dig på startavgiften (2500:-) när du startar ditt nya bolag. Vill du nyttja erbjudandet? Hör av dig till:

Jessica Ödeen, 036-7778519, [email protected]
Marcus Uldin, 036-7778574, [email protected]

Rabatt på paketlösning inom ekonomi genom Swedbank

Swedbanks logotypSwedbank erbjuder företag på Science Park vårt Företagspaket Plus utan kostnad första året. Värde 1 200 kronor.

De bjuder dessutom på uppstartsavgiften på 2 500 kronor när du ansluter ditt företag som företagskund hos oss.

I företagspaketet har Swedbank samlat sina bästa och mest användbara tjänster för dig som är företagare. Paketlösningen passar såväl nystartade som etablerade företag och syftar till att göra det så enkelt som möjligt för dig som sköter företagets ekonomi och ger er möjlighet att ägna mer tid åt verksamheten.

Här kan du läsa mer om Swedbanks företagspaket på Företagspaket Plus för företag.

Du kan även höra av dig direkt till:
Robert Dusic, 036-19 67 17, [email protected]
Ann-Christine Kenneby, 036-19 67 55, [email protected]

Rabatt på bokföringsprogram genom Visma Spcs

Vismpa SPCS's logotypScience Park kan genom Visma erbjuda Visma eEkonomi utan kostnad i 12 månader (värde cirka 2 000 SEK plus moms). Du kan vid samtidig beställning komplettera med tillval som Offert & Order, Deklaration enskild firma, Deklaration/Årsredovisning, Visma Website Free – gratis hemsida, Ekonomiöversikt med budget, Tidsredovisning utan kostnad första året.

Vill du nyttja erbjudandet? Kontakta Linda Pålsson på [email protected] eller 036-30 51 67.

Så får du tillgång till våra förmåner

Våra partners erbjuder sina förmåner till dig som tar hjälp av Science Park när du ska starta eller utveckla ett företag. Allting börjar med ett kostnadsfritt och konfidentiellt möte – här kan du boka coachning eller affärsutveckling.