Fyra personer sitter tätt runt ett bord och pratar. De skrattar och har roligt tillsammans.

Event & community

Att dela och sprida kunskap och inspiration är en viktig del i vårt uppdrag på Science Park. Vi strävar efter att – tillsammans med andra – vara en samhällskraft som verkar för en bättre värld. Därför erbjuder vi mötesplatser och aktiviteter över hela vårt län – med syfte att samla en mångfald av människor som bidrar med olika kunskaper, perspektiv och nätverk.

En community för entreprenörer, innovatörer och kreatörer

Vår community lever inte bara inom Science Parks väggar, utan sträcker sig ut i den digitala världen. Här kan du hitta inspirerande artiklar, diskutera med andra eller upptäcka ditt nästa samarbetsprojekt. Följ oss på Facebook, Instagram, LinkedIn och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om senaste händelserna. 

Event och aktiviteter som sprider kunskap och inspiration 

Vill du inspireras och utöka ditt nätverk? På Science Park är event och workshops en del av vår vardag. Vi gillar att göra saker tillsammans med andra, helt enkelt. 

Alla event och aktiviteter

Nätverk i Jönköpings län

Får du inte nog av tillfällen att träffa andra? Vi på Science Park driver två egna nätverk och våra affärsutvecklare är också engagerade i flera lokala nätverk. Här hittar du flera spännande lokala nätverk med fokus på entreprenörskap, innovation och startups.

Vill du bli en del av vår community?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Registrera dig på vårt nyhetsbrev här