Tre personer står tillsammans på ett event och pratar. Rummet är dekorerat med ljus och pynt och sammanhanget ser festligt ut.

Mötesplats och community

Välkommen till Science Park Jönköpings län – en dynamisk och inspirerande community för entreprenörer, innovatörer och kreatörer som vill skapa en bättre värld. Vi är en samlingsplats där människor med varierande bakgrunder och kompetenser kan mötas, utbyta kunskaper, inspirera varandra och växa tillsammans.

Science Park – en kraft för positiv förändring

Vi strävar efter att vara en kraft för positiv förändring i samhället. Vår community bidrar med nya kunskaper, perspektiv och nätverk för att stärka regionens drivkraft för hållbar och utmaningsdriven innovation. Välkommen att hänga med på vår resa mot en mer hållbar framtid!

Vem kan vara med i Science Parks community? 

Du behöver inte själv vara entreprenör för att vara en del av vår community. Vi tror på att samla människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Anställda, studenter, företagare och eldsjälar. På Science Park är alla välkomna.

Genom vår community kan du till exempel bli del av någon annans företag – eller kanske bli den som driver någon annans idé vidare? Du kan också vara med och dela av dig med dina egna kunskaper – eller lära dig av andra.  

Vad är på gång på Science Park?

Vi har en fullspäckad kalender med inspirationsföreläsningar, affärsutvecklingsprogram, starta eget-kurser och coworking-dagar. Alla event hittar du i vår kalender.

Till alla event & aktiviteter

Prenumerera på Science Parks nyhetsbrev

Att gå med i Science Parks community är enkelt, kostnadsfritt och kräver inget medlemskap.

Följ oss där det passar dig – prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med senaste nytt, tips, inbjudningar och möjligheter att engagera dig. 

Jag vill registrera mig

Gå med i communitygruppen “Friends of Science Park

I Linked-gruppen Friends of Science Park kan du nätverka med hela Science Parks community. Här får du tillgång till andra människor – och de får tillgång till dig. Gruppen är en digital mötesplats för allt ifrån samarbeten och diskussioner till utbyten av jobb, praktikplatser och idéer.

Gå med i gruppen

Har du en eventidé som du tror passar vår community eller vill sprida till vårt nätverk?

Vi gillar att göra saker tillsammans med andra. Hör av dig till Linda för att planera en aktivitet med oss!
Science Parks communityansvarige Linda Pålsson står vid en trappa i Science Park Towers
Linda Pålsson
Chef Community & Kunskap
En grupp anställda på Science Park sitter tillsammans i ett mötesrum i Science Park Towers. Rummet är ljust och personerna skrattar.

Inspiration, kunskap och nätverk i hela Jönköpings län

Vi anordnar regelbundet events och workshops i alla kommuner i Jönköpings län. Här kan du hämta inspiration, kunskap och utöka ditt nätverk. Genom att delta i våra aktiviteter får du möjlighet att interagera med andra passionerade individer, utveckla nya idéer och kanske till och med finna ditt nästa samarbetsprojekt. Vår community är öppen för alla och vi välkomnar entreprenörer, anställda, kreatörer, frilansare och investerare från alla branscher. 

Vår community lever inte bara inom Science Parks väggar, utan sträcker sig ut i den digitala världen. Här kan du hitta inspirerande artiklar, diskutera med andra medlemmar eller upptäcka ditt nästa samarbetsprojekt. Följ oss på Facebook, Instagram, LinkedIn och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om senaste händelserna. 

Vi tror på kraften i gemenskap och samarbete. Därför ser vi fram emot att göra stora saker – tillsammans med dig. Välkommen till Science Park Jönköpings län!