Science Parks affärsutvecklare Elin sitter och lyssnar på en entreprenör mitt emot.

Affärsutveckling och coachning

På Science Park brinner vi för att utveckla idéer och entreprenörer till dess fulla potential och att bidra till att lösa samhällsutmaningar med hjälp av innovation. Hos oss kan du få kostnadsfri affärsutveckling i samband med att du kommit på en affärsidé du vill testa eller om du nyligen har startat företag. Vi hjälper också små- och medelstora företag i Jönköpings län med företagsutveckling för att hitta utveckla nya hållbara lösningar.

Science Parks uppdrag – vi hjälper dig med hållbar affärsutveckling

På Science Park har vi en stor tilltro till innovationens kraft att lösa samhällsutmaningar. Stora som små, lokala som globala. Vi tror på entreprenörens vilja att bidra till ett hållbart samhälle och därför satsar vi extra mycket på de människor och idéer som tar ett steg i rätt riktning. Det är vårt bidrag till en mer hållbar värld – genom fler hållbara innovationer.

Vad är affärsutveckling?

Affärsutveckling handlar om att utveckla och förbättra din affärsidé eller affärsdrivande verksamhet. I slutändan ska vår affärsutveckling skapa värde för din kund och bidra till en mer hållbar och lönsam verksamhet.

Utveckling av en ny affärsidé eller ett nytt företag

När du vill starta ett företag eller utveckla en affärsidé kan du få kostnadsfri hjälp av Science Parks affärsutvecklare. Vi hjälper dig att se din idé, produkt eller tjänst ur ett nytt perspektiv. Genom oss får du personlig coachning, stöttning och verktyg anpassade efter just din idé. Vi har också flera affärsutvecklingsprogram för dig som vill jobba dedikerat med din idé i ett utvecklingsprogram.

– Ska du starta företag? Jag är oerhört tacksam för allt stöd jag fått i uppstarten av mitt företag. Science Park har funnits där i allt från att komma igång med marknadsföring och varumärkesutveckling till att hitta rätt fraktbolag, bygga webbshop och få svar på mina frågor om patent. De är en ovärderlig kunskapsbank för nystartade företag, som var mitt i prick för mina behov och funderingar!
Olivia Nylundh, Herrydet Gårdsmejeri

Utveckling av ett befintligt företag

Science Park erbjuder också företagsutveckling och innovationsrådgivning för befintliga företag. Vi jobbar med små- och medelstora företag i Jönköpings län som vill utveckla nya innovationer, skapa affärsnytta genom AI och utvecklas inom digitalisering.

Här kan du läsa mer om vår affärsutveckling och innovationsutveckling för befintliga företag

Så får du hjälp med kostnadsfri affärsutveckling

Att få hjälp med affärsutveckling av oss på Science Park är enkelt. Allt börjar med ett möte – fysiskt eller digitalt – där du får träffa en av våra kunniga affärsutvecklare.

Hur fungerar ett affärsutvecklingsmöte med oss på Science Park?

1

Efter att du har bokat ett affärsutvecklingsmöte blir du matchad med en affärsutvecklare i ditt närområde.

2

Därefter hörs eller ses vi i ett första möte.

3

Först vill vi lära känna dig och lyssnar in dina tankar för att förstå din idé.

4

Sedan får du personlig coachning, stöttning och verktyg anpassade efter just din idé.

5

Därefter skapar vi tillsammans en plan för nästa steg framåt.

Ett möte med oss är kostnadsfritt och konfidentiellt – och alla idéer är välkomna. Stora som små. Boka ett möte för att komma igång med din idé.