Anlita en studententreprenör

Spelplanen har förändrats drastiskt för många företag. För vissa kan detta betyda minskade orderingångar och en osäkerhet i nuläge och framtid. Men, det kan även vara så att ditt företag just nu blomstrar mer än någonsin. Troligtvis funderar många företag kring hur den nya marknaden kommer se ut, vilka kunderna är och hur de nås och hur vi skyndar på och hanterar digitaliseringen.

Du som företagare kanske har uppdrag och projekt som du borde men aldrig hinner ta tag i? Tur att du är en del av Science Park Jönköping – vi har nämligen lösningen: anlita en studententreprenör.

Vi matchar människor, idéer och företag

En studententreprenör kan exempelvis genomföra analyser eller undersökningar av marknad, kunder, konkurrenter, logistikkedjor, lönsamhet, hållbarhet, digitalisering med mera.

Studententreprenörerna är viktig del i Science Parks uppdrag med att matcha ihop människor, idéer och företag. Syftet är att koppla ihop dagens och morgondagens entreprenörer, stora företag som små.

Ett uppdrag för en student kan till exempel vara

Analys av marknad/kund/ omvärld/konkurrenter/medarbetare/ lönsamhet/logistik

Att upprätta affärsplan/marknadsplan

Kampanjplanering

Grafisk design och webbutveckling

Programmering

CAD/CAM

Ljusdesign, bild, foto

Projektledning

Innehåll till sociala medier

Vi letar just nu efter företagsuppdrag – inget uppdrag är för litet, men förmedlar gärna längre och mer omfattande uppdrag.

Det här erbjuder vi

Matchmaking med en lämplig studententreprenör, med relevant utbildning för just ditt uppdrag. Studententreprenören genomför uppdraget på konsultbasis.

Det här får du

En dedikerad och prisvärd resurs som utför uppdraget enligt er överenskommelse. Science Park har förmedlat över 100 uppdrag som genomförts åt företag i regionen.

Hur mycket kostar det?

Att anlita en studententreprenör kostar 250 kr/timme (exklusive moms).

Hur anmäler du ett uppdrag för en studententreprenör?

Anmäl ditt uppdrag via formuläret nedan. Berätta kortfattat om vad du söker för typ av kompetens, hur uppdraget ser ut, hur långt det är och en kontaktperson på ditt företag. Därefter blir du kontaktad av en affärsutvecklare på Science Park som kopplar ihop dig med en lämplig studententreprenör.

[SV] Studententreprenör – företag
Vill du veta mer om upplägget?
Science Parks affärsutvecklare Simon Hagedorn står i en lounge i Science Park Towers
Simon Hagedorn
Affärsutvecklare