En man står framför en whiteboard och skriver på tavlan. Han har ritat upp ett flöde för en e-handel som beskriver kundresan online.

Innovation genom digital transformation

Välkommen till en värld där den digitala transformationen står i rampljuset! Digital transformation är ett samlingsnamn för övergången från analog till digital information, som påverkar både individer och samhället i stort. Digital transformation handlar inte bara om att göra digital teknik och infrastruktur tillgänglig för alla, utan också om att skapa en norm och tillit runt denna framväxande teknik.

Få hjälp att utforska digitala möjligheter i din bransch

Våra företag står mitt i förändringen som påverkar varje aspekt av affärslivet. Drivkraften bakom förflyttning är data. När företag börjar utforska och utnyttja sin egen och andras data fullt ut, tar den digitala omvandlingen verkligen fart. Detta kan leda till utvecklingen av innovativa affärsmodeller, nya effektiva sätt att driva företag på, kostnadsbesparingar och skapandet av nya samarbetsmöjligheter. 

Hur påverkar detta din verksamhet och hur kan du skapa nya digitala affärer? Vi hjälper dig hitta nya affärsmodeller, vässa din affärslogik och skapa digitala koncept som tar ditt företag till nästa nivå. Tillsammans utforskar vi hur den digitala eran kan förvandla ditt företag och hela din bransch. 

Vilka företag kan få hjälp av Science Park?

Etablerade företag i Jönköpings län med upp till 249 anställda inom alla branscher, med en omsättning på upp till 500 msek.

Påbörja din förflyttning mot digitala affärer

Tänk dig att du får tillgång till en digital personlig tränare. Allt för att förflytta ditt företag och lära känna din kund bättre genom dess digitala kundresa. Först kartlägger vi ert nuläge och vision. Utifrån nuläget arbetar vi oss vidare och coachar dig inom ekosystemet av digitala affärer. Därefter börjar arbetet att etablera ditt erbjudande – som marknaden efterfrågar. Ett erbjudande som skalas upp mot en lokal, eller global marknad. 

Boka kostnadsfri rådgivning med Science Parks affärsutvecklare 

För att bygga en långsiktig relation och affär med din kund så behöver ditt företag vara relevant genom hela kundresan. Men, hur och vart börjar man? 

Boka ett kostnadsfritt och konfidentiellt möte med vår affärsutvecklare Simon Sleman – han hjälper dig att komma igång!

Book a meeting with Simon