En telefon ligger på ett träbord och i förgrunden syns sommarblommor. På skärmen syns ett av Science Park nyhetsbrev.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gillar du idéer, entreprenörskap och företagande? Vill du vara med i ett sammanhang där vi tillsammans skapar idéer och lösningar för en ljusare framtid? Välkommen att bli en del av Science Park! Här samlas människor med olika bakgrund och kunskap som vill träffas, utbyta kunskap, inspireras och utvecklas. Bli en del av Science Parks community genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev där du får inbjudningar till events, nyheter och tips på hur du utvecklar och förverkligar din egen företagsdröm! 

Jag är intresserad av kunskap, tips, inspiration och event inom:

Jag är intresserad av nyheter, aktiviteter och event i:

Så här hanterar vi dina personuppgifter

I samband med att du anmäler dig till vår prenumerationstjänst för nyhetsbrev behandlar vi personuppgifter om dig.

Vilka personuppgifter behandlas när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev?

Ditt namn, e-postadress samt information om vilka nyhetsbrev som du har läst och vilka länkar som du har klickat på.

Varför behandlar vi och varför har vi rätt att behandla dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas för att hantera din prenumeration för nyhetsbrev. När dina personuppgifter behandlas för att hantera din prenumeration görs det för att hålla vad vi lovat när du blev prenumerant (d.v.s. för att fullgöra vårt avtal). Vi behöver därför dina uppgifter för kunna skicka nyhetsbrevet till dig.

Vidare behandlas även uppgifter om vilka nyhetsbrev som du har läst och vilka länkar i nyhetsbrevet som du har klickat på för att vi ska kunna följa upp och förbättra vårt innehåll. När vi behandlar dina uppgifter för att förbättra vårt nyhetsbrev görs det med stöd av en s.k. intresseavvägning. Det betyder att vi har gjort en bedömning att det finns ett intresse för oss av att kunna förbättra våra tjänster och att detta väger över ditt intresse av att inte få dina uppgifter behandlade för detta ändamål.

Vem samlas personuppgifterna in från?

Personuppgifterna får vi direkt från dig i samband med att du blir prenumerant på vårt nyhetsbrev samt i samband med att du läser nyhetsbrevet.

Vem delas personuppgifterna med?

Dina personuppgifter hanteras även av tjänsteleverantörer som utför tjänster för vår räkning. När tjänsteleverantörerna behandlar personuppgifter på vårt uppdrag är de personuppgiftsbiträden till oss och vi ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter. De får inte använda dina personuppgifter för sina egna ändamål och de är skyldiga enligt lag och avtal med oss att skydda dina uppgifter.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Dina uppgifter sparas enbart så länge du är prenumerant. Du kan när som helst välja att avprenumerera på nyhetsbrevet genom länkarna i mailet eller genom att kontakta hello@sciencepark.se. Väljer du att avregistrera dig raderas alla dina uppgifter såvitt avser nyhetsbrevstjänsten.