Science Parks affärsutvecklare Henning Lindberg står framför en tavla med en affärsmodell och presenterar Science Parks erbjudande och tjänster.

Våra tjänster och erbjudanden

Kostnadsfri affärsutveckling, finansiering och hjälp att träna på din pitch. Här hittar du Science Parks erbjudande och tjänster för dig som har en affärsidé, vill starta företag eller utveckla ett befintligt bolag.

Det här kan du få hjälp med genom Science Park

1

Kostnadsfri affärsutveckling

Science Park Jönköping erbjuder kostnadsfri affärsutveckling och coachning för att hjälpa dig att förverkliga din affärsidé. Oavsett om du är en enskild entreprenör, student, forskare eller driver ett etablerat företag, är vår affärsutveckling tillgänglig för dig.

2

Finansiera företag – vilka möjligheter finns?

Utan pengar är det svårt att förverkliga affärsidéer och driva företag. Därför lägger vi på Science Park stor energi på att skapa möjligheter för våra företag att få in kapital och investeringar så att de kan växa och utvecklas. Här hittar du all information om hur du kan finansiera din affärsidé och ditt företag.  

3

Vi hjälper dig att hitta och bygga team till din startup

Dags att komplettera ditt team för att göra verklighet av din idé? På Science Park har flera av våra affärsutvecklare kompetens inom team – och organisationsutveckling. Vi hjälper dig med vilken typ av personer och kompetens du behöver, hur du hittar dem och hur ni tillsammans bygger ett starkt team.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

4

Erbjudanden och förmåner från våra partners

När du tar hjälp av oss på Science Park får du flera förmåner i form av rådgivning och rabatter – exempelvis kostnadsfritt bokföringsprogram och bankkonto första året.Vi har flera partners och ett nätverk med experter inom till exempel hållbarhet, juridik, patentfrågor, bokföring, marknadsföring och teknisk utveckling.

Här hittar du alla våra partners och deras erbjudanden till dig som tar hjälp av Science Park. 

5

Verktyg och toolkit

Vi har samlat några av våra bästa verktyg och modeller som hjälper dig att definiera och utveckla din affärsidé både strategiskt, effektivt och hållbart. Vi vet att de funkar, eftersom vi själva använder dem i vår affärsutveckling varje dag.

Här hittar du våra verktyg och toolkit.

6

Hitta tävlingar och stipendier

Drömmer du om att starta eget med behöver lite pengar för att komma i gång och utforska din idé? Eller står du och stampar med din affärsidé och väntar på ekonomin som möjliggör nästa stora steg framåt?

Här har vi samlat ett gäng tips på tävlingar och stipendier som kan ge dig pengar till din affärsidé.

7

Pitchträning

Vi på Science Park älskar att vara med när våra företag tränar på att presentera sin affärsidé. Vi hjälper dig att slipa argumenten och göra en riktigt imponerande presentation inför investerare eller potentiella kunder. Med hjälp av effektiva verktyg, träning och feedback ser vi till att du väcker intresse och kan anpassa din pitch för olika målgrupper och situationer.

Träna på din pitch med Science Park.