Hyra kontor

Är du företagare och söker kontor eller lokal i en inspirerande arbetsmiljö? Science Park Jönköpings län är en verksamhet och mötesplats där människor, företag och organisationer utvecklar ny kunskap och hållbara innovationer.

I våra fastigheter, Science Park Towers och Science Park House finns kreativa miljöer och välutrustade kontor för små och stora verksamheter. Som hyresgäst på Science Park har du tillgång till gym, restaurang och sammanhang som möjliggör ett brett utbyte av erfarenheter och kunskap. Både genom fysiska och digitala plattformar. 

Vem kan hyra kontor på Science Park Jönköping?

Vår miljö är perfekta för dig som: 

 • Arbetar med produkt-, tjänste- eller processutveckling. 
 • Ser ett stort värde i möjligheten att ta del av andras – och dela med dig av din egen – kunskap, kreativitet och nätverk. 
 • Ser potentialen i vår starka koppling till högskolan och möjligheten att nyttja studenter och forskare i din verksamhet. 
 • Driver en verksamhet som skapar nytta för samhället.  

Vad får jag som hyresgäst i Science Park? 

Som hyresgäst i Science Park har du ett serviceavtal med funktioner och tjänster som underlättar vardagen för dig som företagare. 

Navet i Science Park är vår Front Desk som har öppet dagtid måndag-fredag i Science Park Towers. Detta med undantag för helgdagar som infaller på veckodag. Här får du svar på praktiska frågor och du kan köpa fika, mat och dryck. 

Genom våra samarbetsavtal får du som hyresgäst förmånliga erbjudanden på produkter och tjänster vi tror att du har nytta av. Vi erbjuder förmåner inom till exempel inom bank & försäkring, hotell & resor och träning.

Det här erbjuder vi våra hyresgäster

Vårt uppdrag är att lösa samhällsutmaningar genom att arbeta med innovationer, nya idéer och entreprenörskap hos både individer och etablerade företag. Vår miljö bidrar till att människors kunskap, idéer och kreativitet kommer samhället till nytta. Därför brinner vi lite extra för företag som driver sin verksamhet för att skapa en positiv påverkan på samhället och omvärlden.

Bli en del av en community för företagsamma människor 

Som hyresgäst i Science Park är du också en del av vår community och mötesplats för företagsamma människor och entreprenörer. Här får du närheten till såväl andra företagare, som Science Parks team av affärsutvecklare. Vi sitter dessutom i direkt anknytning till Jönköping University, som är en av Science Parks ägare och uppdragsgivare. 

Kontor i Science Park House

I Science Park House hyr vi ut lokaler anpassade för både mindre och större företag.

Kostnader vid hyra av kontor i Science Park House

 • Prisexempel 10 m²: 2 725 kr/månad
 • Prisexempel 15 m²: 3 633 kr/månad
 • Prisexempel 20 m²: 4 357 kr/månad
 • Prisexempel 30 m²: 6 250 kr/månad

Samtliga priser är exkl. moms och inkl. fastighetsskatt. Hyreskontrakten är 9 månader med 3 månaders uppsägningstid. Uppsägning behöver ske 3 månader innan kontraktet löper ut, annars förlängs kontraktet med ytterligare 9 månader.

På våning 9 högst upp i Science Park House, finns kontor med extra härligt ljusinsläpp och utsikt över delar av Jönköping. Dessa kontor erbjuder vi till en annan hyresnivå.

Kostnader vid hyra av kontor i Science Park House våning 9

 • Prisexempel 15 m²: 4 191 kr/månad
 • Prisexempel 20 m²: 4 889 kr/månad
 • Prisexempel 50 m²: 12 219 kr/månad

Kontor i Science Park Towers

I Science Park Towers hyr vi ut större kontorsytor. Varje våning är cirka 800 m² och vi hyr ut hela eller halva våningsplan. Priser enligt offert från fastighetsbolaget Jkpg Fast.

Vill du veta mer om möjligheten att hyra kontor i Science Park Towers? Hör av dig till Malin Rosenberg på 036-10 35 93 eller malin.rosenberg@jkpgfast.se

Vill du ansöka om kontor hos oss?
Science Parks fastighets- och serviceansvarige Zarah Malm står i en dunkel loungeyta i Science Park Towers
Zarah Malm
Fastighets- & Serviceansvarig