Ett flygfoto över Science Park Towers i Jönköping med Munksjön i bakgrunden. Foto av Patrik Svedberg.

Science Park Towers & House

Science Park Jönköping är en gemensam mötesplats för kreativitet, nytänkande, utveckling och upplevelser. Ett nav av entreprenörskap, studenter, företag och individer som vill inspireras och växa tillsammans. Här skapas hållbara affärer och innovationer som gör skillnad och skapar impact i samhället. Tillsammans formar vi en plats där oväntade möten uppstår och nya möjligheter tar form.

Vad finns i Science Park?

Science Park består av två fastigheter – Science Park Towers och Science Park House. Hos oss har över hundra företag inom olika branscher sina arbetsplatser – men vi är mycket mer än ett kontorshotell.  

Till Science Park kan du komma för att arbeta tillfälligt från loungens dynamiska miljö, eller uppleva ny kunskap på någon av våra seminarier och aktiviteter. Eller varför inte besöka vår restaurang och hänga i den kreativa atmosfären? På Science Park möter du en öppen miljö – oavsett om du vill ta en kopp kaffe eller letar efter en stadigvarande arbetsplats där du kan både inspireras och utvecklas. 

Här kan du ta del av

  • Kreativa ytor för möten och innovation
  • Touchdown-ytor för dig som behöver jobba en stund
  • Café och restaurang
  • Ytor för konferens, kongress och hybrid-event
  • Flexibla kontor
  • Event och aktiviteter
  • Studenthub och närhet till högskolan
  • Utearbetsplatser
  • Nätverkande
  • Front Desk

…och allt sker i en spännande mix av människor, kunskap och nätverk. Häng med när vi tillsammans tar idéer, kreativitet, möten, entreprenörskap, arkitektur och framtidens arbetsplats till en ny nivå. 

Framtidens arbetsplats för dig och ditt företag

Genom våra mötesplatser och kontor erbjuder vi allt som du och ditt företag behöver för att nå nya höjder. För den lilla som stora verksamheten – som kontor eller i coworking.  

Vill du veta mer om möjligheten att hyra kontor på Science Park?
Science Parks fastighets- och serviceansvarige Zarah Malm står i en dunkel loungeyta i Science Park Towers
Zarah Malm
Fastighets- & Serviceansvarig

Restaurang och kongress i Science Park Towers 

I Science Park Towers finns Jönköpings kanske mest spännande möteslokaler som rymmer upp till 700 personer – mitt i centrala Jönköping, ett stenkast från Jönköping University. Här driver FC Gruppen restaurang Nivå och kongressvåningen. Här finns bland annat en större eventsal som kan anpassas för såväl festmiddagar och större företagsevenemang som kreativa sittningar och tillställningar.

Boka restaurang Nivå och kongressvåningen

Konferens, möteslokaler och eventytor i Science Park Towers

I Science Park Towers finns flera typer av lokaler och utrymmen för möten och events. Möten kan hållas kostnadsfritt i våra loungeytor och det finns flera mötesrum i olika storlekar att hyra. Utöver mötesrum finns en större yta på våning 11 – perfekt att hyra för exempelvis kundaktiviteter. Med mingelytor, konferensrum och terrass med fantastisk utsikt över Jönköping kan du skapa möten på en ny nivå.

Boka våra event- och mötesytor

Fotografera och filma i Science Parks miljöer

I Science Park Towers och House finns fantastiska miljöer och öppna ytor som vi vill dela med många människor. Att använda våra miljöer för exempelvis fotografering och filminspelningar går oftast bra men du behöver söka tillstånd av oss på Science Park och fastighetsägaren Jkpg Fast.

Sök tillstånd för film och foto

Science Park – en verksamhet och mötesplats som skapar samhällsnytta

Science Park Jönköpings län är en verksamhet där människor, företag och organisationer utvecklar ny kunskap och hållbara innovationer. Vårt uppdrag är att lösa samhällsutmaningar genom att arbeta med innovationer, nya idéer och entreprenörskap hos både individer och etablerade företag. Vår miljö bidrar till att människors kunskap, idéer och kreativitet kommer samhället till nytta.

Här skapas samarbeten mellan entreprenör och kreatörer i hela Jönköpings län. Här förverkligas idéer mellan regionens företag och Jönköping University. Här byggs samhällsviktiga broar mellan akademi och näringsliv. En plats för hållbara innovationer och nya affärer. Stora som små – lokala som globala.

Vi tror att det finns många anledningar till att just du och ditt företag vill ta del av Science Park Jönköping. Kanske är det för att bli mer innovativ, samarbeta mer med högskolan, hitta och attrahera talang, skapa nya samarbetspartners, inspireras av entreprenörskapet eller befinna dig i en stimulerande miljö. Hos oss finns något för alla.