Förmåner

Genom våra samarbetsavtal får du som hyresgäst förmånliga erbjudanden på produkter och tjänster vi tror att du har nytta av – till exempel inom bank & försäkring, hotell & resor och träning. Här hittar du alla erbjudanden för dig som har kontor på Science Park Jönköping.

En kvinna och en man sitter tillsammans i ett möte. Mannen sitter mitt emot kvinnan med ryggen mot kameran. Kvinnan har en laptop uppfälld och ansiktet vänt mot kameran.

Erbjudanden inom ekonomi, juridik och försäkring

 • Som företagare har du mycket att tänka på. Länsförsäkringar Jönköping har förmånliga erbjudanden för företag på Science Park inom pension samt sak- och livförsäkring. Samla allt som rör ditt företags ekonomi och trygghet på ett ställe hos ett lokalt försäkringsbolag.  

  Länsförsäkringar finns med kontor och personal på många orter i länet, och jobbar aktivt för att Jönköpings län ska vara en bra plats att leva, bo och driva företag på. Du blir omhändertagen av din personliga försäkrings- och pensionskontakt vid start, tillväxt och utveckling av din verksamhet, för att få tjänster som passar just din verksamhet.

  Som hyresgäst får du: 

  • Kostnadsfri rådgivning inom försäkringar och pension till samtliga hyresgäster och företag som nyttjar affärsutveckling genom Science Park. 
  • 20% rabatt på avgiften för tjänstepension 
  • 20% rabatt på företagsförsäkringen 
  • 20% rabatt första året för sjukvårdsförsäkring (nya kunder) 
  • 1 gratis brandsläckare och 1 brandvarnare 

  Gäller för nya helkunder eller befintliga som bokar ett möte med Länsförsäkringar innan 31/12-2023.

 • Det ska var enkelt att driva eget företag. Skaffa SEB:s Företagspaket – ett komplett erbjudande med smarta tillval. Oavsett om du är frilansare, gig:are eller konsult – hos oss får du smarta digitala tjänster som är anpassade till en ny tid. En tid där allt fler, precis som du, vill driva eget på sina egna villkor. Men viktigast av allt – vi hjälper dig till ett hållbart företagande som håller i längden. 

  Som företag på Science Park bjuder SEB dig på startavgiften (2500:-) när du startar ditt nya bolag! 

 • Swedbank erbjuder företag på Science Park vårt Företagspaket Plus utan kostnad första året. Värde: 1 200 kronor. 

  Vi bjuder dessutom på uppstartsavgiften på 2 500 kronor när vi ansluter ditt företag som företagskund hos oss.

  I företagspaketet har vi samlat våra bästa och mest användbara tjänster för dig som är företagare. Paketlösningen passar såväl nystartade som etablerade företag och syftar till att göra det så enkelt som möjligt för dig som sköter företagets ekonomi och ger er möjlighet att ägna mer tid åt verksamheten. 

  Här kan du läsa mer om vårt företagspaket.

 • Science Park kan genom Visma erbjuda Visma eEkonomi utan kostnad i 12 månader (värde cirka 2 000 SEK plus moms). Du kan vid samtidig beställning komplettera med tillval som Offert & Order, Deklaration enskild firma, Deklaration/Årsredovisning, Visma Website Free – gratis hemsida, Ekonomiöversikt med budget, Tidsredovisning utan kostnad första året.

 • REDO är en digital revisionsbyrå som hjälper och stöttar företagare med allt inom ekonomi, som redovisning, bokslut, deklaration, ekonomisk rådgivning och som revisor.  De drivs av egenföretagare, så som samarbetspartner är de lika flexibla som ett företags behov är unika. 

  REDO erbjuder företag i Science Park rabatterade nivåer vid frågor rörande bokföring och redovisning. Därtill finns de tillgängliga för en kostnadsfri första konsultation på Science Park torsdagar varannan vecka.

Två kvinnor sitter bredvid varandra vid ett bord. Kvinnan till vänster har en uppfälld laptop framför sig och i förgrunden syns ryggen på en annan person.

Erbjudanden inom IT

 • Knowit

  Knowit är ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar. Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation, och vi stöttar gärna ditt bolag på den resan. 

  De hjälper dig och ditt bolag att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter och dra största möjliga nyttan av digitaliseringens möjligheter. 

  Knowit erbjuder företag som nyttjar affärsutveckling hos Science Park Jönköping 1  timmes kostnadsfri rådgivning inom: 

  • User research 
  • Webb 
  • E-handel 
  • UX/UI 
  • Digital kundupplevelse 
  • Cloudteknologi 
  • Informationssäkerhet 
  • Trådlös teknik 
  • Mjukvaruutveckling 
  • Mjukvaruarkitektur 
  • Test och projektledning 

  Knowit erbjuder rabatterad, teknisk utveckling för 800 SEK exkl. moms per timme.

 • ALTEN är ett internationellt konsultföretag som erbjuder engagerade konsulter inom teknik och IT. 

  De erbjuder 1 timmes kostnadsfri rådgivning inom hårdvara, till exempel elektronikdesign, industridesign eller mekanisk konstruktion. 

  Du kan även få rabatterad, teknisk utveckling för 435-790SEK exkl. moms per timme.

 • Science Park Jönköping har Conect som leverantör av trådlöst nätverk i sina lokaler och även i delar av de allmänna mötesrummen i huset. Conect erbjuder kraftfullt bredband till alla hyresgäster även om det givetvis står var och en fritt att välja annan leverantör.

 • Junet är en lokal internetleverantör som erbjuder bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/s, telefoni, co-location, samt små som stora professionella wifi-lösningar. Vill du komma i kontakt med Junet kan du besöka dem i deras lokaler på Klostergatan 56, ringa 036-299 29 20 eller maila till order@junet.se. 

 • Albia är en helhetsleverantör av IT-support för små och medelstora företag. Ett supportavtal med Albia innebär att hjälp inte är längre bort än ett telefonsamtal. Albia ser till att dina anställda har verktygen som behövs, både hårdvara och mjukvara, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet istället. Till hyresgäster på Science Park Jönköping erbjuder Albia en första kostnadsfri analys av hyresgästens IT-miljö. Utifrån analysen tar Albia fram förbättringsförslag och ett helhetserbjudande.

 • COMCENTER är en lokal och personlig partner som erbjuder smarta helhetslösningar inom företagskommunikation. Vi har varit verksamma sedan 1993. 

Erbjudanden inom konsulttjänster

 • Awa är ett av Europas ledande konsultföretag inom immaterialrätt och de har valt att mot bolag i Science Park erbjuda rabatterade nivåer på vissa av deras immaterialrättsliga tjänster. 

Erbjudanden inom kommunikation, PR & marknadsföring

 • Bolt™ består av ett handplockat gäng multitalanger inom kommunikation, varumärkesstrategi, kreativitet, design, copy, foto, film och allt du kan förvänta dig av en multikreativ kommunikationsbyrå.

  Bolt™ erbjuder företag som är hyresgäster hos Science Park Jönköping 1 timmes kostnadsfri rådgivning inom strategiska kommunikationsfrågor, varumärkesutveckling, kreativitet, design och digital närvaro.

Ett sängbord och en säng i ett hotellrum.

Erbjudanden inom resor, hotell och inredning

 • Behöver du bil i tjänsten lite då och då? Välj ett klimatsmart sätt att dela bil med andra företagare i huset. Just nu erbjuder vi er att få nyttja tjänsten Rulla för 500kr/mån per företag.  

  Rulla med Nybergs Bil är en bildelningstjänst från Svenska Volvo- och Renaulthandeln. Allt du behöver är en app. För ett enklare sätt att ha bil. Hitta, boka och rulla med appen som finns för både iOS och Android. Det har aldrig varit enklare att ha tillgång till bil.

  Här kan du läsa mer.

 • Avis erbjuder specialpris för dig som är hyresgäst på Science Park Jönköping. Ring 036-30 29 00 och hänvisa till Science Park-avtalet för att ta del av detta. Vill du bara hyra bil en sträcka (alltså ej tur och retur) kan du även boka via AVIS hemsida, ange då AWDnr: d764201.

  Prisexempel:
  Honda Civic, miljöbil i kombi-klass, 614 kr/dygn inkl moms, fria mil, försäkring och fri leverans/hämtning inom 1 mils radie från Avis kontor. Miljöbil finns i varje kategori. 

   

 • Vi har två vanliga cyklar och tre elcyklar som hyresgäster på Science Park kan låna gratis för enkel, snabb och inte minst miljövänlig transport till möten och andra ärenden på stan. Nycklar kvitteras ut i Front Desk. 

 • 100 meter från Science Park ligger Hotel Savoy, ett bekvämt designhotell med hög personlig service. Som Science Park-företagare erhåller du förmånliga priser på övernattning. 

  Alla hotellrum har sängar från Carpe Diem, hårtork, vattenkokare, hantlar och en gratis ramlösa vid ankomst. Sofiehof, hotellets informella brasserie i elegant inramning, serverar lunch vardagar och a la carte måndag-lördag kväll. Som boende gäst har du fri tillgång till trådlöst internet, gym och relaxavdelning med bastu och bubbelpool. 

  Enkelrum: 985 kr
  Dubbelrum: 1185 kr 

  Priser inklusive moms och frukostbuffé.

  För bokning till avtalspris kontakta Hotel Savoy på: 

  hotelsavoy@profilhotels.se
  036-17 32 90. 

  Även på övriga Profilhotels har vi rabatterade priser. Dessa måste bokas via telefon på respektive hotell. 

 • Välkomna till Voxfamiljen! Vi tar inte bara hand om dig som gäst utan även miljön, yes We Care! Vi erbjuder rum i alla prisklasser, från våra prisvärda Smartrum, fantastiska Standardrum till magnifika Vox Grand Suite. Oavsett rumskategori är materialvalet av högsta kvalité, allt från regnskogsduschar, ytmaterial till sängar. 

  Träna i vårt gym med obruten Vätterutsikt, njut av vår Ny-Nordiska restaurang med hållbara råvaror av högsta kvalité men framför allt njut av en god natts sömn i våra fantastiska rum.

  Vakna upp till en frukost av högsta kvalitet med produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Under sommartid har vi även vår uteservering öppen.

  Även om du inte bor hos oss är ni alltid välkomna att sitta och jobba eller umgås i vår lounge som alltid är öppen. 

  We care, vårt löfte till dig och miljön: 

  Vi försöker alltid göra mer än vad som förväntas av oss, oavsett om det gäller våra gäster, medarbetare, samhället eller miljön.  

  Våra fokusområden är följande: 

  • Mångfald bland våra anställda 
  • Etisk och hållbar handel i alla delar av våra leverantörskedjor 
  • Lokalt samhällsansvar 
  • Globalt samhällsansvar genom att bekämpa trafficking 
  • Miljö 
  • God, nyttig och hållbar mat 

  Vi ska driva vår verksamhet med minimal påverkan på miljön. Man ska känna sig lite bättre när man checkar ut än när man checkar in. We Care är en del av vår identitet och vår kultur, det är vi stolta över! 

  Science Parks hyresgäster erhåller 15% rabatt på rum inkl. frukost. 

  Ange bokningskod: NEGSCIPAR 

  Bokning av rum görs via voxhotel.se, mail eller på telefon 036-770 00 00 

En skivstång ligger på golvet på ett gym.

Erbjudanden inom träning och hälsa

 • Som medarbetare på Science Park får du bra pris på Friskis årskort för all träning.

  Du får all träning för endast 339 kr/mån* (ordpris. 415 kr/mån)

  Vi är glada att kunna erbjuda dig träning av högsta kvalitet i lokaler av högsta kvalitet. Hos oss finns något för alla. Nybörjare, vältränad, ung och gammal. Ditt träningskort på Friskis gäller på alla våra anläggningar – här kan du se var vi finns.

  Psst. Om du redan har kort hos oss, enligt föregående års prislista, behåller du ditt pris så länge du fortsätter att träna utan uppehåll.  

  Medlemskap för 150 kr/kalenderår tillkommer.

 • Nordic Wellness erbjuder företag i Science Park 20% rabatt på årskort. Du får dessutom en gratis konsultation med en personlig tränare.

  Uppge att du är hyresgäst på Science Park för att kunna nyttja erbjudandet. 

 • Du vet väl om att vi i Science Park Jönköping har ett välutrustat och nyrenoverat gym med dusch och omklädningsrum? Du hittar gymmet i källaren i hus C i Science Park House. 

  För att få tillgång till gymmet behöver du extra behörighet till ditt kort. Kontakta Front Desk för att få access via ditt passerkort.

 • För dig som gillar att spela pingis har vi ett pingisbord placerat på plan 1 i A-huset i Science Park House och ett i entrén i Science Park Towers. Det är fritt fram för alla att använda pingisbordet. Har du inget eget racket så finns det möjlighet att låna racket och bollar i Front Desk. Vill man ha spelarkompisar kan man med fördel efterlysa dessa på vår Facebooksida Science Park Jönköpings Hyresgäster! 

En trådlöst tangentbord, en ipad och en penna ligger på ett gult bord.

Erbjudanden inom kontorsmiljö

 • Kontorsspecial har allt för arbetsplatsen. Bli kund och handla enkelt i vår webbshop på kontorsspecial.se  

  Butik: Granitvägen 2, 551 16 Jönköping 

  Öppettider:
  Måndag-fredag kl. 8.00-17.00 (lunchstängt 12-13)  

  Som hyresgäst på Science Park får du ta del av rabatter och avtalspriser på utvalda produkter. 

  Ange avtal: SP för att ta del av erbjudandet

 • Här får du tillgång till fraktavtal med redan förhandlade priser! 

  Fraktjakt erbjuder alla Science Park-företagare ett gratis Fraktjakt Plus-medlemskap (värde 695 kr). Med Fraktjakt Plus få du ytterligare rabatt på frakt, enkel prisberäkning och fraktbokning via Fraktjakt.se.

 • Kinnarps Interiör erbjuder Science Parks hyresgäster prisvärda kontorsmöbler.

 • Kreativa Kvadrat är inredningsbyrån som hjälper dig att skapa ett attraktivt och välkomnande kontor och arbetsplats med en genomtänkt helhet som gör att du trivs ännu bättre på jobbet!

  Vi utgår från dina önskemål och behov och hjälper till med val av möbler, möblering, belysning, tavelväggar, förvaring och skrivbordstillbehör, textilier, accessoarer, växter, färgsättning med mera. 

  Kreativa Kvadrat – erfarna, stilsäkra och engagerade!

 • Rudenstams Bär & Frukt erbjuder dig som medlem i Science Park 10 % vid abonnemang av fruktservice. 

  Läs mer om fruktlåda från Rudenstams

Vill du nyttja våra förmånsavtal? Kontakt:
Science Parks fastighets- och serviceansvarige Zarah Malm står i en dunkel loungeyta i Science Park Towers
Zarah Malm
Fastighets- & Serviceansvarig