Coworking

Science Park erbjuder coworking för dig som är med i något av våra affärsutvecklingsprogram eller är inne i en individuell affärsutvecklingsprocess. I Science Park Towers har vi en kreativ coworking-yta med allt du behöver för att kunna jobba effektivt. Här sitter du i ett nav av entreprenörskap, studenter, företag och individer som vill inspireras och växa tillsammans.  

Jönköpings mötesplats för entreprenörskap, kreativitet och innovation 

På Science Park skapas hållbara affärer och innovationer som gör skillnad och skapar impact i samhället. Tillsammans formar vi en plats där oväntade möten uppstår och nya möjligheter tar form. Att sitta i Science Parks coworking ger dig möjlighet att bredda ditt nätverk och att få sitta tillsammans med andra utan att hyra ett eget kontor. 

Ansök om att få sitta i vår coworking i Science Park Towers

Vill du få möjlighet att sitta i vår coworking? Coworkingen är öppen för företag och personer som är med i något av våra affärsutvecklingsprogram eller är inne i en utvecklingsprocess med någon av våra affärsutvecklare. 

Du som redan är med i ett affärsutvecklingsprogram eller tar del av individuell affärsutveckling kan kontakta Front Desk för att få tillgång till coworking-ytan. Kom förbi Front Desk i Science Park Towers eller maila [email protected].

Vill du komma igång med din idé och sitta i vår miljö?

Boka coaching med en affärsutvecklare

Boka kostnadsfritt möte