Coworking

Science Park erbjuder coworking för dig som är med i något av våra affärsutvecklingsprogram eller är inne i en individuell affärsutvecklingsprocess. Hos oss finns också Science Park Workspace – en flexibel arbetsmiljö öppen för alla att boka arbetsplats efter behov.

Science Park Workspace – coworking för alla

I Science Park House finns vår öppna coworking – Science Park Workspace. Öppen dygnet runt med en variation av arbetsplatser att välja bland. En dag i veckan, ett par gånger i månaden eller varje dag? Du bestämmer! Här kan du välja mellan flera olika abonnemang och arbetsplatser: Flex Desk, Fixed Desk, Dagspass eller Private Office.

Priser och abonnemang i Science Park Workspace

Coworking för entreprenörer i affärsutveckling

Science Park erbjuder också kostnadsfri coworking för dig som är med i något av våra affärsutvecklingsprogram eller är inne i en individuell affärsutvecklingsprocess. I Science Park Towers har vi en kreativ coworking-yta med allt du behöver för att kunna jobba effektivt. Här sitter du i ett nav av entreprenörskap, studenter från JU, företag och individer som vill bli inspirerade och växa tillsammans.  

Vill du få möjlighet att sitta i vår coworking i Science Park Towers? Kontakta din affärsutvecklare, kom förbi Front Desk eller maila hello@sciencepark.se.

Jönköpings mötesplats för entreprenörskap, kreativitet och innovation

På Science Park skapas hållbara affärer och innovationer som gör skillnad och skapar impact i samhället. Tillsammans formar vi en plats där oväntade möten uppstår och nya möjligheter tar form. Att sitta i någon av Science Parks coworking-miljöer ger dig möjlighet att bredda ditt nätverk och att få sitta tillsammans med andra utan att hyra ett eget kontor.

Affärsutvecklingsprogram för dig som vill utveckla en affärsidé