Hur påverkas Science Park av Corona – och hur kan vi bidra?

Science Park följer fortsatt utvecklingen och informationen kring Coronaviruset. Det är ett komplext område som kräver kontinuerlig avvägning om hur vi ska hantera de situationer som vi ställs inför – till exempel när det gäller de event och aktiviteter vi arrangerar för vår community. Vi håller oss uppdaterade på Folkhälsomyndighetens råd, rekommendationer och restriktioner – och har också stor respekt för den oro människor känner i situationen.

Vi utgår från att vi kommer att göra en hel del förändringar i vår planering. Just nu håller vi på att utvärdera vilka av våra kommande event som kommer att hållas enligt plan, vilka som kommer att köras digitalt och vilka som kommer att flyttas fram. Vi uppdaterar vår eventkalender med senaste information – och är du anmäld till en aktivitet som påverkas kommer du att höra ifrån oss.

Vi fortsätter att göra det vi finns till för – att coacha och stötta dig som har en idé, och att vara en mötesplats för människor som brinner för företagande och entreprenörskap. Vi finns till för att hjälpa dig att göra din dröm till verklighet.

Vill du bolla dina idéer eller tankar med oss är du varmt välkommen att boka ett digitalt möte med någon av våra affärsutvecklare, eller att ta hjälp av vår community på Facebook. Där är du i gott sällskap av drygt 600 personer som gärna utbyter idéer – och lösningar.