Science Park välkomnar Marthina Knutsson som ny affärsutvecklare i Aneby och Eksjö

I början av maj började Marthina Knutsson som affärsutvecklare i Aneby och Eksjö. Här kommer Marthina att stötta nya och etablerade företagare som vill utveckla sin idé eller sitt företag vidare.

Marthina kommer närmast från Elitfönster och har tidigare jobbat med försäljning, kommunikation, marknadsföring och kundrelationer i mer än 20 år – både som anställd och som egenföretagare.

I yrkeslivet brinner Marthina för två saker: mötet med människor, och att hjälpa företag att utvecklas.

Min yrkesbana har till mångt och mycket bestått av att hjälpa andra: hjälpa företag med marknadsföring, försäljning, mötesbokning och kommunikation ut mot marknaden. Jag ser fram emot att få hjälpa människor att förverkliga sina drömmar, som jag själv förverkligade min när jag startade mitt bolag inom kommunikation och kundrelationer.

Ett värdefullt stöd för entreprenörer i Aneby och Eksjö

Med egen erfarenhet av att starta och driva företag blir Marthina ett värdefullt tillskott i Science Parks team av affärsutvecklare. Hon vet hur viktigt det är att kunna bolla sina idéer och utmaningar med någon utanför den egna verksamheten.

Jag hoppas att kunna bli en förtroendeingivande resurs i Eksjö och Aneby, en frisk fläkt som kommer med nya infallsvinklar och idéer utifrån min kompetens och bakgrund. Min ambition och utmaning på Science Park är att jag önskar bli ett lika kunnigt och omtyckt bollplank som jag själv hade förmånen att få arbeta tillsammans med under mina år som egenföretagare.

Marthina är bosatt i Stensjön utanför Nässjö med sin man och snart en liten hundvalp som gissningsvis kommer att fylla tystnaden efter de utflyttade sönerna.

Vad gör du när du inte hjälper andra att förverkliga sina företagsdrömmar?  

Jag gillar att träna, och kör lika gärna ett pass på gymmet som en MTB-runda eller långpromenad i skogen. Jag umgås med familj och vänner, pysslar hemma och älskar att resa och uppleva nya platser och kulturer. 

Är du – eller planerar att bli – företagare i Aneby eller Eksjö och undrar vilket stöd du kan få av Science Park? Välkommen att boka ett möte med Marthina!