Elin Bergman från Cradlenet står i Science Park Towers och föreläser om cirkularitet. Framför henne sitter en publik och bredvid henne står en stor TV-skärm .

Cirkularitetsrevolutionen – en digital föreläsning med Cradlenet

Hur cirkulärt är egentligen Sverige idag? Vad innebär det egentligen att en affärsmodell är cirkulär? Och hur kan du gå till väga för att tillämpa cirkularitet i ditt företag? I denna digitala föreläsning får du lyssna till Elin Bergman från Cradlenet, som utforskar hur du kan börja arbeta cirkulärt i ditt företag. Denna trendspaning ger dig värdefulla tips och exempel att tillämpa i din verksamhet, oavsett bransch.

Tre viktiga medskick från föreläsningen:

♻️ Cirkulär ekonomi handlar om smarta, resurseffektiva affärsmodeller

💰 Den cirkulära sektorn kommer inom kort att omsätta 1,1 trillioner euro

👩🏽‍⚖️ Alla företag inom EU kommer behöva rapportera hur cirkulära de är de kommande åren – så sätt i gång!

Vilka är Cradlenet?

Cradlenet är ett svenskt nätverk som främjar övergången till en cirkulär ekonomi genom samarbete mellan olika aktörer i samhället. De arbetar därför aktivt med att sprida kunskap och skapa plattformar för innovation och utveckling inom hållbarhet och cirkularitet.

Om Elin Bergman

Elin Bergman jobbar som Circular Impact Officer och vice ordförande på Cradlenet. Med erfarenheter från sin roll i regeringens Delegation för Cirkulär ekonomi och som medgrundare av både Nordic Circular Hotspot och Circular Economy Coalition, erbjuder hon unika insikter i hur cirkulära strategier kan implementeras effektivt över hela världen.