Jimmy Lindström står framför en skärm och förklarar hur Padelplay fungerar.

AI Nätverk

AI-utvecklingen går snabbt framåt i Jönköpings region! Affärsmöjligheterna ökar och allt fler engagerar sig kring Artificiell Intelligens. Nu samlar Science Park all kunskap i ett gemensamt nätverk! Vill du ta del av det senaste inom AI i regionen? Vill du lära dig mer, knyta kontakter och skapa samarbeten kring AI-frågor? Bli en del av Science Parks AI-nätverk!

En plattform för nya idéer och samarbeten inom AI

AI hjälper oss att utvecklas som individer och i våra verksamheter. Men för att lyckas med detta behöver vi samarbeta och lära av varandra. Science Parks AI-nätverk är en plattform för kunskapsutbyte, inspiration, diskussion, samarbeten, affärsutveckling och nya idéer. Vill du ta del av det senaste inom AI på ett regionalt, nationellt och internationellt plan? Då är detta ett givet forum för dig!

Som medlem i Science Parks AI-nätverk får du:

Ta del av spännande trend- och omvärldsspaningar

Lyssna på inbjudna talare och experter som ger tips och råd

Kostnadsfria föreläsningar och workshops om AI

Möjlighet att hitta nya samarbeten, arbetstillfällen, ny personal och knyta kontakter med studenter

Inspiration och energi från personer med samma intresse som du

Möjlighet att kompetensutveckla organisationens personal

Låta andra få upp ögonen för er verksamhet och vad ni kan erbjuda

Rådgivning och affärsutveckling för hur just ditt företag kan påbörja sin AI-resa

Elev och CNC-maskin vid Mälardalens Tekniska Gymnasium.

Frågor och svar om AI-nätverket

  • Alla är välkomna att bli en del av Science Parks AI-nätverk. Vi erbjuder ett öppet och inkluderande nätverk för alla som vill lära sig, diskutera och samarbeta kring AI-relaterade frågor. Här möts specialisten, nybörjaren och den som vill börja utforska affärsmöjligheterna med AI. Vårt gemensamma intresse är viljan att dela med oss av kunskap, knyta kontakter och bidra till AI-utvecklingen i regionen. 

  • Nätverket träffas cirka sex gånger per år i olika typer av seminarier, workshops och föreläsningar. Träffarna sker både online och på Science Park i Jönköping.

  • Nej – att vara med i Science Park AI-nätverk är helt kostnadsfritt. Det är också kostnadsfritt att få rådgivning, affärsutveckling och ta del av Science Parks andra AI-insatser.

    Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder ditt företag.

  • Vill du vara med i nätverket? Så roligt – det tar bara 30 sekunder att signa upp dig! Fyll i formuläret på denna sida, så är du med. Vi återkommer med lite mer information efter att du anmält dig, så håll utkik i din mail. 

Anmäl dig till Science Parks AI-nätverk

[SV] AI-nätverk – anmälan
* Science Park ska bidra till ett jämställt innovationssystem. För att få en bild av fördelningen av kvinnor/män i våra nätverk ber vi dig därför att ange ditt juridiska kön när du anmäler dig. Det är helt ok att välja att inte svara.
Är du student/anställd på Jönköping University?

En del av projektet AI-Readiness

AI-nätverket är en del av projektet AI READINESS 2.0. Projektet drivs av Science Park Jönköping och finansieras av Europeiska Regionalfonden, Region Jönköpings län, Jönköping University (JTH och JIBS) samt Science Park Jönköpings län. 

Ett kollage av logotyper från intressenterna i projektet AI Readiness 2.0. Logotyperna som syns är Science Parks, Jönköping University, Region Jönköpings län och Europeiska Regionalfonden.

 

 

Vill du veta mer?
Science Parks affärsutvecklare med fokus på AI står i entrén på Science Park Towers.
Petrus Ekbladh
Affärsutvecklare med fokus på AI
Science Parks affärsutvecklare Simon Sleman står vid en trappa i Science Park Towers
Simon Sleman
Affärsutvecklare med fokus på AI