Ett foto på en man som cyklar med en väska på ryggen.

Fraktjakt

Fraktjakt revolutionerar fraktbranschen med sitt kostnadsfria fraktsystem som erbjuder enkelhet, effektivitet och smidighet för alla som behöver hantera sina transporter online.

Med Fraktjakt får du tillgång till ett heltäckande transportadministrationssystem (TA-system). Systemet tar hand om alla logistikbehov på ett intuitivt och användarvänligt sätt. Fraktjakt erbjuder en mångsidig plattform där du kan söka, köpa och boka frakt utan kostnad. Oavsett om det är en e-handlare, företagskund eller privatperson. Dessutom kan användaren dra nytta av en mängd smarta funktioner som bokning, fraktetiketter, spårning av försändelser, aviseringar och hantering av returer – allt samlat på ett och samma ställe.

En komplett fraktlösning med specialanpassade funktioner

Fraktjakt strävar efter att vara den kompletta fraktlösning och personliga logistikpartner. Med fokus på innovation och användarvänlighet erbjuder de unika lösningar som optimerar dina transportkostnader och effektiviserar din transportadministration. Plattform erbjuder även specialanpassade funktioner såsom egendesignade spårningssidor för att stärka varumärkesidentitet, personligt anpassade fraktaviseringar för ökad kundnöjdhet och enkel hantering av returfrakter.

Läs mer om Fraktjakt här