Träffa oss!

Vi på Science Park brinner för att utveckla affärer. Vi hjälper dig att komma vidare med din affärsidé, företagsstart eller företagsutveckling. Ett möte med oss är kostnadsfritt och konfidentiellt och du är välkommen oavsett hur långt du kommit med din idé. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan, vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskt):

Din e-postadress (obligatoriskt):

Jag vill träffas här (välj ort)

Jag vill prata med er om...

Science Park vill behandla personuppgifter om dig. De personuppgifter vi behöver i samband med en mötesbokning är: namn, e-postadress och ort. Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

 Jag bekräftar att jag tagit del av informationen rörande behandling av mina personuppgifter (obligatoriskt)

Vi vill gärna skicka dig vårt nyhetsbrev där du får inbjudningar till roliga events, tillgång till intressanta nyheter och blogginlägg samt tips på hur du utvecklar och förverkligar din egen företagsdröm.

 Jag accepterar nyhetsbrev från Science Park

Berätta gärna hur du hittade oss

 Jag sökte efter information via internet En vän/bekant tipsade mig Jag såg era affischer Jag jobbar i ett företag på Science Park Jag hittade er via sociala medier Jag läste om er i tidningen Jag träffade er på event/mässa Annat:


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår