Träffa oss!

Vi på Science Park brinner för att utveckla affärer. Vi hjälper dig att komma vidare med din affärsidé, företagsstart eller företagsutveckling. Ett möte med oss är kostnadsfritt och konfidentiellt och du är välkommen oavsett hur långt du kommit med din idé. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan, vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskts):

Din e-postadress (obligatoriskt):

Telefonnummer:

Jag vill träffas här (välj ort)

Jag vill prata med er om...

Behandling av personuppgifter

Science Park vill behandla personuppgifter om dig.

De personuppgifter vi behöver för att kunna administrera din mötesbokning samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig är: namn, e-postadress och ort.

Prenumerationen av vårt nyhetsbrev kan du när som helst avbryta genom att klicka på den länk som finns längst ner i varje utskick, eller genom att maila oss på hello@sciencepark.se.

Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

 Jag bekräftar att jag tagit del av informationen rörande behandling av mina personuppgifter (obligatoriskt)

Berätta gärna hur du hittade oss

 Jag sökte efter information via internet En vän/bekant tipsade mig Jag såg era affischer Jag jobbar i ett företag på Science Park Jag hittade er via sociala medier Jag läste om er i tidningen Jag träffade er på event/mässa Annat:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår