Träffa oss!

Vi på Science Park brinner för att utveckla affärsidéer och entreprenörer till dess fulla potential. Vi hjälper dig att komma vidare med din affärsidé, företagsstart eller företagsutveckling. Ett möte med oss är kostnadsfritt och konfidentiellt och du är välkommen oavsett hur långt du kommit med din idé.

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskt):

Din e-postadress (obligatoriskt):

Telefonnummer:

Jag bor i:

Tillsammans kommer vi överens om det passar bäst att träffas fysiskt, ha mötet online eller på telefon.

Har du önskemål om vem av våra affärsutvecklare du vill träffa? Fyll i personens namn här:

Jag vill prata med er om...

Behandling av personuppgifter

Science Park vill behandla personuppgifter om dig.

De personuppgifter vi behöver för att kunna administrera din mötesbokning samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig är: namn, e-postadress och ort.

Prenumerationen av vårt nyhetsbrev kan du när som helst avbryta genom att klicka på den länk som finns längst ner i varje utskick, eller genom att maila oss på hello@sciencepark.se.

Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

 Jag bekräftar att jag tagit del av informationen rörande behandling av mina personuppgifter (obligatoriskt)

Berätta gärna hur du hittade oss

 Jag sökte efter information via internet En vän/bekant tipsade mig Jag såg era affischer Jag jobbar i ett företag på Science Park Jag hittade er via sociala medier Jag läste om er i tidningen Jag träffade er på event/mässa Annat:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår