Träffa oss!

På Science Park brinner vi för att utveckla idéer och entreprenörer till dess fulla potential. Vi hjälper dig att komma vidare med din affärsidé, företagsstart eller företagsutveckling. Ett möte med oss är kostnadsfritt och konfidentiellt och du är välkommen oavsett hur långt du kommit med din idé.

Vill du träffa oss fysiskt eller digitalt? Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig med mer information.

Boka ditt möte här 👇

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskt):

Din e-postadress (obligatoriskt):

Telefonnummer:

Jag bor/önskar bli verksam i:

Tillsammans kommer vi överens om det passar bäst att träffas fysiskt, ha mötet online eller på telefon.

Har du önskemål om vem av våra affärsutvecklare du vill träffa? Fyll i personens namn här:

Jag vill prata med er om...

Information om personuppgiftsbehandling

Science Park vill behandla personuppgifter om dig.

När du bokar ett möte behandlar Science Park personuppgifter om dig, exempelvis de uppgifter som du lämnat i formulär på denna webbsida. Du anmäler dig även till vårt nyhetsbrev.

Prenumerationen av vårt nyhetsbrev kan du när som helst avbryta genom att klicka på den länk som finns längst ner i varje utskick, eller genom att maila oss på hello@sciencepark.se.

Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

 Jag bekräftar att jag tagit del av informationen rörande behandling av mina personuppgifter i Science Parks personuppgiftspolicy samt att jag önskar prenumerera på Science Parks nyhetsbrev.*

* = Obligatoriskt

Berätta gärna hur du hittade oss

 Jag sökte efter information via internet En vän/bekant tipsade mig Jag såg era affischer Jag jobbar i ett företag på Science Park Jag hittade er via sociala medier Jag läste om er i tidningen Jag träffade er på event/mässa Annat: