Tävla med din idé – vinn 11 000 kr!

Vet du lösningen på hur man får ut det sista ur yoghurtförpackningen? Har du en idé som hjälper och förändrar livet för andra människor? Eller har du kommit på nästa revolutionerande prenumerationstjänst för att hantera matsvinn? Berätta för oss om din idé! Tävla om 11 000 kronor i utvecklingsmedel och möjligheten att ta din idé närmre verkligheten. Skicka in din idé senast den 26 maj.

Har du en idé som förenklar små vardagsproblem eller som löser samhällsutmaningar? Oavsett idé är detta tävlingen för dig som vill utveckla den vidare. Genom att delta får du värdefull feedback och tips på hur du kan ta din idé framåt.

Såhär går tävlingen till

Tävlingen är utformad i två steg.

Steg 1. 
Efter att du skickat in ditt bidrag via formuläret nedan kommer du bli kontaktad av en affärsutvecklare från Science Park för att berätta mer om din idé.

Steg 2. 
Ett tävlingsbidrag från varje kommun i Jönköpings län kommer att tilldelas 1000 kronor, och erbjudas möjligheten att presentera sin idé på Science Park digitala sommarfest den 9 juni. Under festen koras en slutgiltig vinnare, som dessutom vinner ytterligare 10 000 kronor i utvecklingsmedel.

Tävlingskriterier

För att vara med i tävlingen behöver du:

  • Bo eller vara verksam i Jönköpings län.
  • Ha en idé i tidigt skede, som du inte presenterat för Science Park förut.

Hur bedöms idéerna?

Alla idéer är välkomna att vara med i tävlingen – stora som små. När vi utser vilka bidrag som går vidare till steg 2 kommer vi att bedöma idéerna utifrån:

  • Hållbarhet
  • Genomförbarhet
  • Kreativitet
  • Unikhet

Anmälan

Klicka här för att komma till anmälan. Vi behöver ditt bidrag senast den 26 maj. Har du frågor om tävlingen? Kontakta Linda Pålsson på linda.palsson@sciencepark.se