Robin Wiktorsson och Marthina Knutsson står framför en logotypbakgrund och håller i ett diplom och en stor check

Robin Wiktorsson och Forma framtid är Årets nytänkare i Eksjö 2022

9 december 2022

Den 17 november var det galadags i Eksjö och lokala företagare, politiker och tjänstemän samlades för att prisa näringslivet. En av pristagarna var Robin Wiktorsson från Forma Framtid, som under kvällen fick ta emot utmärkelsen Årets nytänkare i Eksjö 2022. Science Parks affärsutvecklare i Eksjö, Marthina Knutsson, fanns på plats för att överlämna priset till den lyckliga vinnaren.

Årets nytänkare delas ut varje år i Jönköpings läns samtliga tretton kommuner. Bakom priset står Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län, som med hjälp av Science Park och respektive kommuns näringslivsavdelning utser pristagaren. Syftet med utmärkelsen är att stimulera och uppmuntra nytänkande och entreprenörskap, samt att lyfta fram goda förebilder som inspirerar andra att tänka nytt.

Det populära träningscentret Forma Framtid i centrala Eksjö drivs av Robin Wiktorsson och Ina Lindström. Här kan du som den glade motionären så väl som elitidrottaren ta del av både gym, gruppträning, rehabträning, massage och personlig träning.

Robin Wiktorsson och Marthina Knutsson står framför en logotypbakgrund och håller i ett diplom och en stor check

Jag är så otroligt tacksam för detta! Det är så svårt att ta in. Tack alla som trott på mig och stöttat alla mina beslut under dessa år. Tack till alla som fortfarande tror på mig.

Robin på Forma Framtids Instagram

Motivering:

Med kombinationen av ungdomlig entusiasm, en förmåga att tänka nytt och modet att våga satsa på sin dröm har Årets nytänkare hittat sitt framgångskoncept. Entreprenören har skapat en lika unik som familjär community, genomsyrad av inkludering. Genom sitt holistiska synsätt på hälsa med varje medlems behov i fokus, utmanar pristagaren inte bara sin bransch utan också sina medlemmar att våga ta steget till förändring. Årets nytänkare är Robin Wiktorsson och Forma Framtid.

Om Tillväxtstiftelsen:

Tillväxtstiftelsens ändamål är att främja näringsliv, forskning och kompetensutveckling med inriktning mot entreprenörskap, innovation och förnyelse i Jönköpings län. Stiftelsens uppdrag är långivning, bidrag och utfärdande av stipendier till innovativa företag i tidiga faser. I uppdraget ingår också att anordna utbildningar och seminarier.

Stiftelsen förvaltas av Science Park och har sin grund i den tidigare Kreditgarantiföreningen i Jönköpings län (KGF), som sedan 2006 bedrivit verksamheter med kreditgarantier och lån till innovativa tillväxtbolag. Kapitalet och långsiktigheten garanteras bland annat genom donationer från företag, organisationer och privatpersoner.

Foto: KORU Media