Science Park samarbetar med Manufacturing Guide

20 september 2021

På Science Park vet vi att det kan vara svårt och utmanande att hitta rätt tillverkare och underleverantörer för att realisera sin produktidé. Det är inte ovanligt att goda produktidéer aldrig når en första säljbar version på grund av att idéägarna filar alldeles för länge på sina prototyper innan de vågar presentera den för potentiella tillverkare.

– När en entreprenör presenterar sin ”färdiga” prototyp så visar det sig ofta att produkten är svår att producera utan omfattande förändringar. Att tidigt presentera sin prototyp för kunniga produktutvecklare och tillverkare kan bli en avgörande faktor för att lyckas, säger Anders Nyberg, affärsutvecklingschef på Science Park.

Värdefullt nätverk

Science Park samarbetar därför med Manufacturing Guide som har skapat ett nischat nätverk med produktutvecklare och tillverkare som står redo att involveras i morgondagens produktsuccéer, och som är redo att möta en startups och innovatörs speciella utmaningar och förutsättningar. Förutom att tidigt få in konkreta förslag på design- och konstruktionsförbättringar bidrar dessa nätverk till att ett team av kunniga leverantörer byggs upp kring produktidén.

Lösningen är kostnadsfri för idéägare som, genom att tagga upp sin produktidé, får access till nätverket och innovationsanpassade sökfunktioner för att hitta rätt tillverkare till sin idé.

Att hitta rätt underleverantör och tillverkare är bara en av många utmaningar kring att realisera din idé. Vi på Science Park står redo att hjälpa till med hela processen så sitter du på en spännande idé är det hög tid att boka ett möte med en av våra duktiga affärsutvecklare. Tillsammans gör vi verklighet av din dröm, och kanske hittar vi rätt tillverkare med hjälp av Manufacturing Guide.