En porträttbild på Gustav Österström.

Gustav Österström ny VD på Science Park

29 november 2016

Science Park har gjort klart kring VD-rollen. Gustav Österström tar över som VD för Science Park efter att ha varit tillförordnad VD i drygt ett år.

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Varje år möter Science Park cirka 1000 idéer och utifrån dessa startas ett par hundra bolag. Därtill jobbar man aktivt med ett 60-tal etablerade bolag. Science Park stöttar idéer och bolag med aktiv affärsutveckling och med tillgång till finansiering, bland annat genom sitt investerarnätverk och genom kopplingen till investeringsbolagen Speed Capital och Jönköping Business Development. Nu är det alltså bestämt att Gustav Österström blir ny VD för Science Park, efter att ha varit tillförordnad VD i drygt ett år.

Science Park är inne i en spännande förändring och utveckling. Vi har breddat vårt uppdrag och vi har ett starkt förtroende från regionen. Det senaste året har vi haft möjlighet att jobba nära tillsammans med Gustav och vi ser att den kravprofil vi har på VD-tjänsten väl stämmer överens med Gustavs egenskaper och arbetssätt. Nu ser vi fram emot att tillsammans sätta Science Parks långsiktiga strategier i handling.

Per-Arne Andersson, styrelseordförande, Science Park.