Flera personer sitter vid olika bord i restaurangmiljö. Närmast kameran sitter en kvinna och en man och diskuterar något. På bordet framför dem syns koppar och glas.

Entreprenörsnätverket i Vetlanda

Entreprenörsnätverket i Vetlanda riktar sig till dig som är entreprenör, egenföretagare eller frilansare. Här kan du utbyta erfarenheter med likasinnade, ta del av omvärldsbevakning och inhämta kunskaper från extern expertis. Efterfrågan på en nätverksgrupp för entreprenörer i vår del av Småland är stor och vi öppnar upp för blivande och nya entreprenörer som vill ingå i gruppen.

Utbyt kunskaper och erfarenheter med andra entreprenörer

I nätverket peppar, inspirerar och stöttar vi varandra i jakten på utveckling: att bli bättre personer och bättre på att bygga bolag. Gruppens agenda skapas gemensamt utifrån deltagarnas behov och önskan. Du kan i ett förtroligt format dela med dig av dina aktuella utmaningar. Utbyt kunskaper och erfarenheter, dela med dig av dina framgångar och motgångar, låt dig inspireras, utmanas, utvecklas och lösa problem tillsammans med andra i nätverket. Gruppens samlade erfarenheter blir en värdefull kunskapsbank och ger möjlighet till utveckling för både dig som individ och din verksamhet, du har också tillgång till affärsutvecklare och företagsrådgivare i gruppen.

 

Vem kan bli medlem i entreprenörsnätverket?

Vi tror på att bygga en energifylld community med allt från drivan entreprenörer med nya idéer, nya företagare, startup eller du som driver ett innovativt tillväxtbolag. Gruppen är för personer som vill utveckla sin potential som människor och entreprenörer. Ta del av nätverket för att möta och lära känna andra engagerade entreprenörer inom en mängd branscher.

Vad får jag som medlem?

Som medlem blir du inbjuden till event under året och har direkt tillgång till nätverkets samlade kompetens och kan få svar på dina frågor och hjälpa andra genom dina egna erfarenheter. Eventet är kostnadsfritt – och vi bjuder på kaffe och bulle.

Entreprenörsnätverket i Vetlanda

Bli medlem i nätverket

Anmäl dig idag
Nätverket leds av Science Parks affärsutvecklare Emma Ingelow
Science Parks affärsutvecklare i Vetlanda Emma Ingelow står på ett kontor.
Emma Ingelow
Affärsutvecklare