Ett bildkollage som visar alla delar som företaget Trustcruits digitala verktyg innehåller. Bilden visar ikoner av formulär med rubrikerna Employer Brand, Ansökan , Intervju, Avslag och Onboarding.

Trustcruit

Automatiserad återkoppling som gör att du kan lägga tid på det som verkligen betyder något — insikter och beslutsfattande baserat på data som kommer förbättra din rekryteringsprocess.

Trustcruit ger dig tillgång till viktig information för att förbättra din rekryteringsprocess. Med hjälp av feedback och omdömen från dina kandidater får du konkreta svar på hur bra du är på rekrytering, för att du ska kunna förbättra kandidatupplevelsen i alla delar av processen. Och vi gör hela jobbet.

Samla in feedback med skräddar­sydda formulär & email

Trustcruit har samlat in feedback från 2.5 miljoner+ unika upplevelser från medelstora till stora organisationer jorden runt. Samla in feedback från dina kandidater, lägg till egna frågor och anpassa allt för att återspegla ert varumärke och behov.

Analysera och få AI-insikter i vår interaktiva dashboard

Jämför din prestation mot konkurrenter eller filtrera och jämför internt mot avdelningar, rekryterare och städer mm. En dashboard fylld med alla verktyg du behöver för att göra dina kandidater till ambassadörer.

Här kan du läsa mer om Trustcruit.