Ett foto på en kvinna som sitter på en laptop på ett bord

SETTR

I en värld där små team ständigt kämpar med tidsbrist och begränsade resurser för att bygga upp varumärkeskännedom, står SETTRs AI redo att utmana normen. Med sin banbrytande teknologi öppnar SETTR nya vägar för att snabbt och effektivt lyfta ditt varumärkes närvaro.

SETTR förändrar de traditionella samarbetsformerna mellan influensers och varumärke genom en skräddarsydd webbshop. Med deras avancerade AI-teknik möjliggör SETTR snabb och effektiv marknadsföring för små team med begränsade resurser. Genom att utnyttja IYS Vision™ kan användare uppnå precision i influencer-marknadsföring med exakt estetisk matchning och automatiserad kommunikation. Deras affärsidé grundar sig i strävan efter att matcha estetiska preferenser och identifiera influencers som representerar varumärkets kärnvärden och budskap. Detta säkerställer en autentisk och meningsfull representation. SETTRs kraftfulla verktyg förändrar spelet när det kommer till att bygga långsiktiga och framgångsrika partnerskap.

Här kan du läsa mer om SETTR

En del av Science Parks inkubator

Settr var en del av Science Parks inkubator från den 3 december 2018 till den 30 november 2020.

Science Parks inkubator stöttar nya och innovativa startups som strävar efter att göra verklig skillnad för både samhälle och planet. Här får entreprenörer den hjälp de behöver för att ta nästa steg mot lönsamhet och hållbar tillväxt. Programmet pågår under 6 till 24 månader och erbjuder bland annat skräddarsydd affärsutveckling varje vecka, hjälp att hitta finansiering och tillgång till verktyg och modeller.

Är du nyfiken på att veta mer om inkubator-programmet?

Läs mer om inkubator-programmet här