Ett foto på en bil som laddar.

Pair

Idag spenderar många människor mycket tid på att leta efter parkeringsplatser. Detta kallas för cirkulationstrafik och står för ca 30% av koldioxutsläppen i större städer. Pair är dedikerade till att effektivisera parkeringslösningar för hotell och förenkla både användares och personals vardag. Genom optimering och automatisering strävar vi efter att minska antalet steg mellan parkeringsfrågan och gästens incheckning för att öka effektiviteten och förbättra servicekvaliteten.

Pair har utvecklat ett administrationsverktyg som hittar och bokar parkering direkt i mobilen. Med denna parkeringslösning slipper gäster cirkulera runt för att hitta en ledig parkeringsplats. Istället parkera användaren på sin egna förbokade parkering som utgår från behov och önskemål. Parkeringslösningen anpassar si även efter varje hotells unika krav för att säkerställa en smidig och bekväm upplevelse för alla parter. Verktyget erbjuder en tjänst för laddning av elbilar som gör att användaren får full kontroll över deras elförbrukning genom att enkelt aktivera och betala i appen.

Här kan du läsa mer om Pair

En del av Science Parks inkubator

Pair var en del av Science Parks inkubator från den 19 december 2019 till den 31 januari 2022.

Science Parks inkubator stöttar nya och innovativa startups som strävar efter att göra verklig skillnad för både samhälle och planet. Här får entreprenörer den hjälp de behöver för att ta nästa steg mot lönsamhet och hållbar tillväxt. Programmet pågår under 6 till 24 månader och erbjuder bland annat skräddarsydd affärsutveckling varje vecka, hjälp att hitta finansiering och tillgång till verktyg och modeller.

Är du nyfiken på att veta mer om inkubator-programmet?

Läs mer om inkubator-programmet här