Ett foto på en kvinna vid en byggarbetsplats som håller i en mobiltelefon

Infobric

Infobric är en banbrytande aktör inom SaaS (Software as a Service), som har förändrat spelreglerna för byggarbetsplatser världen över. Med en imponerande portfölj av molnbaserade mjukvarutjänster har företaget satt standarden för säkrare och mer effektiva arbetsmiljöer inom byggindustrin.

Från Science Parks källare har Infobric vuxit till en global kraft att räkna med. Med över 300 anställda och närvaro i fem länder har Infobric cementerat sin position som ledare inom branschen. Genom att erbjuda ett komplett koncept av tjänster hjälper Infobric byggentreprenörer att öka effektiviteten och lönsamheten i sina projekt.

Ett betydelsefullt steg i Infobrics resa var förvärvet av det brittiska storbolaget MSite år 2021. Denna integration stärkte Infobrics position ytterligare och möjliggjorde för företaget att erbjuda ännu mer omfattande lösningar inom personalhantering, säkerhet och produktivitet inom byggbranschen. Med sin imponerande tillväxt och en portfölj av innovativa tjänster driver Infobric digitaliseringen av byggbranschen framåt.