Ett foto på en barriär mot vatten. Bakom syns en byggnad

Inero

Inero står i frontlinjen av kampen mot översvämningar med sin banbrytande, patenterade översvämningsbarriär. Deras innovativa lösningar har förändrat spelplanen för kommuner, räddningstjänster och företag. Detta ger dem flexibilitet och kostnadseffektivitet i hanteringen av översvämningshot.

Inero har skapat genialisk konstruktion som inte bara uppfyller de högsta säkerhetskraven satt av MSB, utan även levererar enastående prestanda. Med en imponerande leverans av en 2 km lång barriär har Inero visat sin styrka och potential att minska de ekonomiska förlusterna till följd av översvämningar.

Skapades för att skydda mänskligheten mot naturens krafter

Bakom Ineros framgång ligger grundaren Ingvar Nero, en man med en unik syn på effektivitet och innovation. Hans inspiration föddes ur ett behov av att skydda människor och egendom mot naturens krafter på ett enkelt och tillgängligt sätt. Med rötterna i jordbrukarfamilj har Ingvar och hans team skapat en produkt som är effektiv i sin funktion.

Från Sverige till England och vidare till länder över hela världen har Ineros översvämningsbarriärer fått ett brett erkännande och användning. Deras närvaro sträcker sig från myndigheter och kommuner till privatpersoner.

Läs mer om Inero här