Ett foto på ett barn som leker med en iPad

Digilär

Digilär har genom att utnyttja webbens alla fördelar varit först i Sverige med att lansera ett digitalt läromedel som helt ersätter den traditionella läroboken. Läromedlet stimulerar till ökat lärande för elever och den innebär ett kraftfullare pedagogiskt underlag för läraren.

Digilär erbjuder en omfattande plattform för undervisning där flexibilitet och tillgänglighet är nyckelorden. Allt innehåll i läromedel är noga granskat och utvecklat av ämnesexperter och pedagoger. Funktionerna är utformade i samråd med forskare och baseras på aktuella pedagogiska underlag för att säkerställa hög kvalitet och relevans.

Digilär är genom sin verksamhet med och förnyar det svenska skolsystemet med innovativa produkter som engagerar och effektiviserar undervisningsprocessen. Den digitala plattformen individanpassar innehållet till elever genom att bland annat erbjuda funktioner som talsyntes och inläst tal. Dessa funktioner erbjuds för att skapa en inkluderande lärmiljö där alla elever kan nå sin fulla potential. Digilär fungerar även som ett stöd för att skapa engagerat pedagogiskt innehåll som effektiviserar upplevelsen av undervisningen för läraren. Bolaget har satt stor press på de ledande förlagen genom sina produkter och har redan nu kunder på häften av landets gymnasieskolor och på 300 högstadieskolor.

Här kan du läsa mer om Digilär