En bild som visar företaget Bondtechs innovativa 3D-printer.

Bondtech

Bondtech utvecklar, konstruerar och tillverkar en unik teknik för 3D-printning, som skapar en tillförlitlig, exakt och snabb tryckningsprocess. Bakom idén står Martin Bondéus som också är VD på bolaget.

Martin Bondeus som grundat företaget Bondtech står framför en tidig version av sin innovativa 3d-printer.

Den unika produkten löser ett välkänt problem med dagens 3D-skrivare och ökar såväl kvalitet som hastighet på utskrifterna. Genom idogt arbete, med start i källaren, har Martin Bondéus visat att det går att bygga en internationell succé på kort tid – även inom hårdvarubranschen. Framgången så här långt har byggt på försäljning till slutanvändare, men nu har även tillverkare av 3D-skrivare fått upp ögonen för Bondtech.

Här kan du läsa mer om Bondtech.

En del av Science Parks inkubator

Bondtech var en del av Science Parks inkubator från den 1 maj 2016 till den 31 januari 2019.

Science Parks inkubator stöttar nya och innovativa startups som strävar efter att göra verklig skillnad för både samhälle och planet. Här får entreprenörer den hjälp de behöver för att ta nästa steg mot lönsamhet och hållbar tillväxt. Programmet pågår under 6 till 24 månader och erbjuder bland annat skräddarsydd affärsutveckling varje vecka, hjälp att hitta finansiering och tillgång till verktyg och modeller.

Är du nyfiken på att veta mer om inkubator-programmet?

Läs mer om inkubator-programmet här