KUNSKAP
TILL DIN
UTVECKLING

Vi hjälper dig utveckla ditt företag - boka ett möte med oss

Vi bidrar till din utveckling! Våra affärsutvecklare har både bred och lång erfarenhet av företagande inom olika branscher. Dessutom har vi ett nätverk av experter och personer med spetskunskap till din hjälp. Boka ett kostnadsfritt och konfidentiellt möte för att höra hur vår kunskap kan bidra till din utveckling.

Gillar du – precis som vi – idéer, företagande och att träffa inspirerande människor? Bli en del av vår community!

Utveckla ditt etablerade företag

Hela världen ställer om till hållbar utveckling. Är ditt företag redo att möta morgondagens behov inom hållbarhet, Artificiell Intelligens och digitalisering? Vi har insatserna, kompetensen, verktygen och nätverken som rustar ditt företag inför framtiden.

Startup-programmet

Startup-programmet är programmet för dig som under 8 veckor vill utveckla din affärsidé med målet att pitcha för en investerare, kund eller samarbetspartner. Under programmets gång får du bland annat ta del av individuell affärsutveckling, mentorskap, föreläsningar och coworking.

Inkubatorn

Är din affärsidé innovativ och banbrytande? Har du höga ambitioner och vill satsa helhjärtat på ditt företag? Då har du möjlighet att bli antagen till ett av Sveriges bästa inkubatorsprogram där du under 6-24 månader får stöd i att bygga bolag och ta in kapital för tillväxt.

Innovationsledningsprogrammet

Vill ni stärka er verksamhets förmåga att driva ett framgångsrikt innovationsarbete? Innovationsledning är ett 18 månader långt program som ger ert innovationsarbete kraft och struktur. Tillsammans utvecklar vi hållbara affärer och bygger en organisation och ett ledarskap som klarar navigera i en tid av konstant förändring.

Vilket program passar dig?

Science Park har två program för dig som vill satsa på din affärsidé – vilket passar dig bäst?

3 personer samtalar med varandra. En man är vänd mot kameran. Två kvinnor står med ryggen mot kameran. I bakgrunden syns andra personer samtala.

Testa din affärsidé

Har du en affärsidé du vill utveckla? Vi jobbar ofta med modellerna NABC och Business Model Canvas - testa dem gärna och hör av dig om du vill att vi är med i processen.

Nyheter

Visa alla nyheter