KUNSKAP
TILL DIN
UTVECKLING

Vi hjälper dig utveckla ditt företag - boka ett möte med oss

Vi bidrar till din utveckling! Våra affärsutvecklare har både bred och lång erfarenhet av företagande inom olika branscher. Dessutom har vi ett nätverk av experter och personer med spetskunskap till din hjälp. Boka ett kostnadsfritt och konfidentiellt möte för att höra hur vår kunskap kan bidra till din utveckling.

Gillar du – precis som vi – idéer, företagande och att träffa inspirerande människor? Bli en del av vår community!

Utveckla ditt etablerade företag

I en tid av snabba förändringar skapas enorma utvecklingsmöjligheter. Det gäller att vara snabb och innovativ för att hänga med i utvecklingen. Vårt mål är att hjälpa dig i den här processen och stärka din konkurrenskraft som leverantör och arbetsgivare.

Acceleratorn

Acceleratorn är programmet för dig som under 8 veckor vill utveckla din affärsidé med målet att pitcha för en investerare, kund eller samarbetspartner. Under programmets gång får du bland annat ta del av individuell affärsutveckling, mentorskap, föreläsningar och coworking.

Inkubatorn

Är din affärsidé innovativ och banbrytande? Har du höga ambitioner och vill satsa helhjärtat på ditt företag? Då har du möjlighet att bli antagen till ett av Sveriges bästa inkubatorsprogram där du under 6-24 månader får stöd i att bygga bolag och ta in kapital för tillväxt.

Vilket program passar dig?

Science Park har två program för dig som vill satsa på din affärsidé – vilket passar dig bäst?

Testa din affärsidé

Har du en affärsidé du vill utveckla? Vi jobbar ofta med modellerna NABC och Business Model Canvas - testa dem gärna och hör av dig om du vill att vi är med i processen.

Vill du utveckla nya produkter och tjänster 
i ditt företag?

Innovation Runway hjälper befintliga bolag att göra verklighet av nya innovationer, produkter och tjänster

Science Parks projektledare Carola Öberg sätter postitlappar på en whiteboard

Nyheter

Visa alla nyheter