Science Park uppfinner nya affärer i Nässjö

Den 16-18 maj deltar sex företag i ett Innovation Race i Nässjö för att dela, lära, tänka nytt och skapa smarta lösningar.

De deltagande företagen har med sig utmaningar och idéer som skall vändas till kommersiella framgångar. Ett team av experter på olika områden som affärsutveckling, marknad, kommunikation, teknik och produktion är med för att ge kunskap som gör att företagets idéer kan verifieras och stärkas vidare med lösningar som skapar nya affärer.

Presentation 18 maj

Onsdagen den 18 maj klockan 17.00 är du välkommen att se resultatet av Innovationsracet och höra företagens presentationer på TräCentrum i Nässjö.

54 timmars Innovationsfabrik

I Innovation Race bygger vi upp en tillfällig Innovationsfabrik. Under 54 timmar samarbetar många aktörer för att hitta lösningar. Genom att fokusera och samla alla nödvändiga resurser på en gång, når vi resultat mycket snabbare än vad man gör i traditionella utvecklingsprocesser. Resultatet märks i nya tjänster, produkter och affärsmodeller. Vi börjar på morgonen och arbetar ibland sent in på natten och det är en otroligt rolig, givande, utvecklande, spännande och resultatinriktad process som få får möjlighet att uppleva.
arbete_ir

Tidigare race

Under 2015 kördes ett 72H Race i Anderstorp och ett 54H Race i Värnamo, som sammanfattas av 14 deltagande företag, 6 nya patentansökningar, 1 samverkansbolag, 13 registrerade varumärken, domäner, illustrationer, säljmaterial och inte minst dörröppnare till nya affärsmöjligheter.

Innovation Race är en del av projektet Innovation Runway som drivs av följande parter:

irw_samlade_loggor