Startup-resa till Helsingfors och Europas största entreprenörsfestival

Sökes: entreprenörer till startup-resa! Science Park och Beglobal.nu letar efter dig som vill utveckla och hitta nya influenser till ditt företag på entreprenörsfestivalen Slush i Helsingfors. Vi utlovar tre intensiva dagar med nätverkande och inspiration av talare som USA:s tidigare vicepresident Al Gore och Elina Berglund, grundare av Natural Cycles.

Den 29 november – 2 december erbjuder vi entreprenörer från Jönköpings län att följa med på en inspirations- och utbildningsresa till entreprenörsfestivalen Slush i Helsingfors. Vi utlovar tre intensiva dagar där du som deltagare får möjlighet att ta del av hela programmet på Slush – men också tid att jobba med ditt företagande och inte minst en möjlighet att utforska Helsingfors.

slush_gan_samiheiskanen

Slush är en startupfestival för entreprenörer, av entreprenörer med en nästintill oändlig lista av inspirerande talare. På årets festival kan besökarna bland andra lyssna till USA:s tidigare vicepresident Al Gore och svenska Elina Berglund som grundat preventivmedels-appen Natural Cycles.

Slush erbjuder ett unikt tillfälle att nå en global publik och entreprenörs-community – oavsett om du söker investerare, kunder, medieexponering eller mentorskap. Eventet är till för växande företag i alla stadier. 2016 samlade Slush 17 500 deltagare, 2336 nystartade företag 1 146 investerare och 610 journalister från 124 länder.

Vi söker:

En härlig mix av entreprenörer med driv och vilja att göra något med sitt företag och sina idéer.

Resan är för dig som vill:

  • Utveckla och hitta nya influenser till ditt företag
  • Nätverka med andra drivna entreprenörer
  • Nätverka med investerare från hela världen
  • Inspireras av talare i världsklass

Kostnad:

3000:- per person (ex. moms)

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur Göteborg-Helsingfors
  • Buss till och från flygplatserna
  • Boende i tvåbäddsrum på Hotell Helka inklusive frukost – 4 måltider (2 luncher och 2 middagar)
  • Konferenspass till Slush
  • ”Egentid” att jobba med din egna företagsutveckling
  • Workshops med Science Park

Antal platser:

15 

Ansökan

Ansökan är nu stängd.

Antagning

Science Parks affärsutvecklare väljer ut de personer/bolag som får följa med och annonserar utvalda deltagare kort efter sista ansökningsdag.

OBS! Meddela i ansökan om ni är fler personer från samma bolag som är intresserade av att följa med. Notera att det kan tillkomma extra kostnader om ni är fler personer från ett och samma bolag som antas till resan.

Arrangörer

Resan arrangeras av Science Park i samarbete med Beglobal.nu. Beglobal.nu stöttar dig som vill skapa tillväxt på nya marknader och hjälper dig att gå till handling för att nå hela vägen i mål med din satsning. Ett snabbspår för din utlandssatsning!

slush

Foto: Jussi Hellsten och Sami Heiskanen