Science Park upphandlar kommunikationstjänster

Vi på Science Park Jönköping är på jakt efter kreativa leverantörer som kan stötta vår marknadsavdelning med produktion av olika typer av kommunikationstjänster. Vi har just nu en upphandling ute där byråer och frilansare inom reklam och kommunikation kan delta.

Upphandlingen är uppdelad i fem områden:

  • Webb
  • Film
  • Grafisk formgivning
  • Copy
  • Foto

Anbud kan lämnas på en eller flera delar – på så sätt kan även du som frilansar inom ett specifikt område delta i upphandlingen. Projektledning ingår inte i upphandlingen utan finns internt hos Science Park. De leverantörer vi upphandlar kommer att agera som en produktionsförstärkning för vår marknadsavdelning.

Vad söker vi?

Science Park vill arbeta med leverantörer som är kreativa, nytänkande och är vana att jobba i olika grupper av människor och kompetenser. Professionalitet i kontakt och leverans är viktigt för oss.

Vår största kommunikativa utmaning ligger i våra breda målgrupper och att lyckas förmedla det värde som Science Park tillför varje person vi träffar. Vi vill samarbeta med parter som vågar testar nya idéer och arbetssätt, och som har en förmåga att överraska.

För oss är det viktigt att jobba med hållbarhet, inkludering och jämställdhet och detta ställer vi också krav på hos våra leverantörer. Vi ser det som meriterande om våra leverantörer tidigare har haft uppdrag inom offentlig eller statlig förvaltning och/eller uppdragsbaserad/icke vinst-drivande verksamhet.

Pris är inte det enda upphandlingskriteriet – alla kriterier anges endast i upphandlingsdokumenten.

Avtalsstart är 2019-11-01.

Hur gör jag för att delta i upphandlingen?

Här hittar du upphandlingen. Det enda du behöver göra för att delta i upphandlingen är att skapa ett kostnadsfritt konto i Tendsign och förbereda dig för att lämna arbetsprover inom ditt område. Att du skapar ett konto betyder inte att du sedan måste delta i upphandlingen.

Sista dag att lämna in ditt anbud är 2019-05-20.