Science Park söker mötesbokare och säljsupport till Innovation Runway

Är du en driven och målinriktad person med intresse för sälj och service? Brinner du för samverkan, innovation och att skapa nya affärsmöjligheter? Då kan du vara den person vi söker som extraresurs några timmar i veckan till Innovation Runway.

Just nu händer det mycket positivt på Science Park och vi har många uppdrag. Vi vill därförkomplettera vårt Innovation Runway-team med en person som vill stödja våra affärsutvecklare med att boka möten och planera aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Som resursförstärkning till Innovation Runway, blir du en självklar del av teamet och involveras i förberedelser och de innovationsprocesser vi driver. Att möta företagsledare i länet utgör grunden för våra insatser och du har därför en mycket viktig roll i den första kontakten.

Syftet med vår säljsupport och mötesbokning är att stödja projektets inflöde av etablerade små och medelstora företag i Jönköpings län som vill skapa tillväxt genom innovation. Dina arbetsuppgifter som mötesbokare och säljsupport i Innovation Runway kommer bland annat bestå i att:

  • Utifrån en fastställd plan och adresslista ringa upp företagsledare för att boka upp besök.
  • Följa upp med kalenderinbjudningar via Outlook inklusive kopia till lokal affärsutvecklare hos Science Park.
  • Följa upp med mail till de företagsledare som inte gått att boka upp möten med, för att kortfattat berätta om Innovation Runway och länka till projektets hemsida.
  • Löpande dokumentera mötesbokningar, samt kort sammanfatta svar (såväl positiva som negativa) och rapportera av dessa i en veckoavstämning med ansvarig affärsutvecklare.
  • Samarbeta med projektledaren och affärsutvecklare, ge synpunkter och förbättringsförslag för att få så många kvalitativa möten inbokade som möjligt.

Införsäljning till aktiviteter, som konferenser och workshops – t.ex. workshops i innovationsledning kan också komma att ingå i uppdraget.

Vi söker dig som har:

  • Några års erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom telefon- och säljsupport
  • En god kommunikationsförmåga i skrift och tal på både svenska och engelska
  • Goda datakunskaper.

Det är meriterande om du dessutom har kännedom om länets företagskultur.

Som person är du målinriktad, noggrann och driven med en förmåga att vara lyhörd för kundens önskemål och behov. Du är positiv till att arbeta i en miljö med högt i tak och omväxlande arbetsuppgifter. Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta på olika nivåer, både internt och externt samt har ett analytiskt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten uppgår till max 20%.

Ansökan

Vid intresse vänligen kontakta affärsutvecklare:

Sofia Davidsson
sofia.davidsson@sciencepark.se 
073-063 62 77

Om Innovation Runway

Projektet Innovation Runway är en extern innovationsresurs för företag i Jönköpings Län som vill inventera idéer, problem, möjligheter och teknologier för att skapa affärer och tillväxt. Projektet drivs av Science Park tillsammans med Almi och Jönköping University och finansieras av Region Jönköpings Län och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Om Science Park Jönköping AB

Science Park stöttar företag och talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Det gör vi genom att hitta rätt affärsmodell, team och finansiering. Vi coachar årligen över 1000 personer med idéer kring nya produkter, tjänster och processer vilket leder till 250-300 nya företagsstarter i länet. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för befintliga företag i Jönköpingsregionen samt driver tre riskkapitalbolag och ett investerarnätverk.

På Science Park arbetar i dag en mix av kvinnor och män i olika åldrar. Vår långsiktiga strävan är att Science Parks personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Innovation Runway innovation_runway_partners
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår