Science Park söker en affärsutvecklare för Eksjö och Aneby

Science Park finns på samtliga orter i Jönköpings län. Nu behöver vi förstärka vår verksamhet med en affärsutvecklare som verkar i Eksjö och Aneby.

I Eksjö och Aneby representeras Science Park genom en anställning hos Eksjö kommun. Dit söker vi nu en affärsutvecklare med fokus på att stödja företagare och idébärare, med insatser i affärsutveckling. Du kommer att arbeta brett med affärsutvecklingsfrågor i samverkan med kommunernas näringslivsutveckling och de tre huvudpunkterna är:

  • Arbeta med aktiviteter och i lokala nätverk för ökat inflöde av nya affärsidéer, innovationer och potentiella entreprenörer
  • Erbjuda etablerade företag riktade tjänster för att utveckla sin verksamhet
  • Aktivt marknadsföra och göra Science Parks koncept och resurser tillgängliga för näringslivet i Eksjö och Aneby kommuner

Vi söker dig som:

  • har en akademisk utbildning eller en bakgrund som är relevant för verksamheten
  • har erfarenhet av att starta och/eller driva företag

Det är meriterande om du:

  • har erfarenhet som affärsutvecklare/coach eller rådgivare.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Om Science Park

Science Park stöttar företag och talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Det gör vi genom att hitta rätt affärsmodell, team och finansiering. Vi coachar årligen över 1000 personer med idéer kring nya produkter, tjänster och processer vilket leder till 300 nya företagsstarter i länet. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för befintliga företag i Jönköpingsregionen samt driver två riskkapitalbolag och ett investerarnätverk.

På Science Park arbetar idag en mix av kvinnor och män i olika åldrar. Vår långsiktiga strävan är att Science Parks personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår