Science Park Jönköping söker receptionist

Till Science Park i Jönköping söker vi en person med flexibelt schema som vill kombinera studier eller annan deltidssysselsättning med ett extrajobb under vardagar. Trivs du med att vara ansiktet utåt och ge excellent service till både kunder och kollegor? Har du ett utpräglat ordningssinne och en förmåga att med gott humör slutföra arbetsuppgifter trots att du blir avbruten hela tiden? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som receptionist.

Vad gör du som receptionist på Science Park?

  • Du bemannar vår reception, tar hand om våra hyresgäster och besökare, tar emot paket och svarar på telefonsamtal och mail
  • Du hanterar resebokningar, mötesbokningar och annan administration
  • Du håller våra kund- och passerkortssystem uppdaterade
  • Du assisterar dina kollegor och fungerar som en administrativ resurs av olika slag

Om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 5 juli 2019 på cirka 10 timmar per vecka, fördelat vardagar 8-17 med placering på vårt kontor i Jönköping. Vi behöver dig på plats så snart som möjligt. Vi erbjuder gott kaffe, trevliga kollegor och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi söker dig som:

  • Är prestigelös och känner dig stolt över att ge god service
  • Kan vara trevlig även när du är stressad
  • Kan arbeta självständigt, är bra på att planera din dag och vecka och ta egna initiativ
  • Har någon form av erfarenhet från ett serviceyrke
  • Kan Officepaketet, har god datavana och är snabb vid tangenterna
  • Kan tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Information

Har du frågor om arbetsuppgifterna och tjänstens innehåll är du varmt välkommen att kontakta:

Martina Rydell, Servicekoordinator och HR-ansvarig
martina.rydell@sciencepark.se
036-30 51 55

Ansökan

Varmt välkommen att söka tjänsten via Jobylon.

Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Science Park

På Science Park arbetar i dag en mix av kvinnor och män i olika åldrar. Vår långsiktiga strävan är att Science Parks personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Vårt uppdrag är att hjälpa företag utvecklas och växa, vilket gör att merparten av våra anställda arbetar med att erbjuda personer och företag affärsutveckling. På Science Park i Jönköping erbjuder vi även företag att hyra kontor, vilket inkluderar ett serviceavtal med bland annat receptionstjänster. I dag är det över 100 företag, av olika storlek som hyr kontor på Science Park i Jönköping.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår