Science Park får ny grafisk profil

Mycket har hänt sedan Science Park Jönköping grundades för tretton år sedan. Från att ha varit en lokal verksamhet finns vi nu med affärsutvecklare i samtliga 13 kommuner i vår region. Vi har vässat vårt erbjudande, skapat nya tjänster och etablerat oss som en engagerad partner till alla som vill starta och driva tillväxtföretag.

För att markera det nya går vi nu från två varumärken, Science Park Jönköping AB och Science Park Systemet i Jönköpings Län till enbart Science Park. Med vårt nya varumärke följer också en ny logotyp och en ny grafisk profil med profilfärgerna blått och orange.

Under 2014 mötte Science Parks affärsutvecklare över 1000 personer med idéer kring nya produkter och tjänster vilket bidrog till starten av 300 nya företag i länet. Kanske blir det ännu fler kommande år?

– Förhoppningen är att den som vill starta eller utveckla sitt företag får lättare att hitta till oss och dra nytta av våra tjänster när vi kommunicerar under samma namn och utseende i hela länet, säger Cecilia Ödman marknadsansvarig på Science Park.

Den nya profilen är framtagen i samarbete med Grand Public i Jönköping.