Science Park deltar under Starta Företag-dagen och Mitt Företag

Gör det du med!

9 och 10 november har du chansen att få all tänkbar information om att starta företag och inspireras till att utveckla din idé och ditt företag. Science Park Jönköping finns givetvis på plats!

Den 9/11 genomför Tillväxtverket med de myndigheter som du kan komma i kontakt med när du vill starta företag en Starta Företag-dag i Jönköping. Science Park kommer finnas på plats och informera om sin verksamhet och du kan redan på plats prata med våra affärsutvecklare om din idé. Träffen är kostnadsfri och du hittar mer information och anmäler dig till Starta Företag.

Som om om det inte vore nog så genomförs ytterligare ett arrangemang den 10/11 kallat Mitt Företag. Science Park finns även då på plats för att möta företagare och personer med idéer. Läs mer och anmäl dig till Mitt Företag. För att stödja dig som vill gå på arrangmanget från vår nätverk erbjuds du gratis inträde med en kod du får av oss. Maila tobias.dahlberg@sciencepark.se för information om det.

Vårt deltagande möjliggörs genom:

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår