Science Park Jönköping söker affärsutvecklare mot tillväxtföretag

Är du en målinriktad person med stort intresse av entreprenörskap och företagande? Brinner du för att utveckla regionens intressantaste tillväxtföretag? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som affärsutvecklare hos Science Park.

Science Park erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats som arbetar för att utveckla innovationer och entreprenörskap både hos individer och etablerade företag. Just den här tjänsten är kopplad till inkubatorn, vilken är vår spetssatsning på de tillväxtföretag som vi bedömer har störst tillväxtpotential i regionen.

I inkubatorn kommer du att vara med och utveckla affärer med entreprenörer i bolag med innovativa produkter, tjänster och affärsmodeller. Tillsammans ska vi se till att de blir framtidens stjärnor. Science Park har idag cirka 15 företag inne i inkubatorn och vi räknar med att du kommer att jobba med 5–7 av dessa.

Vi arbetar som ett team, vilket gör att vi tillsammans ska kunna hjälpa bolagen inom allt från att förstå marknadens faktiska behov till att utveckla affärsmodellen, teamet, säljet och finansieringen av bolagen.

Idag har vi en stor variation av bolag; exempelvis inom 3D-printing, medtech & ICT. Antalet bolag med helt digitala affärsmodeller eller bolag med starkt beroende av digitala kanaler för marknadsföring av produkterna ökar. Detta gör att vi gärna ser att du har egen erfarenhet av digitala affärer/affärsmodeller.

Just nu händer det mycket positivt på Science Park, vilket gör att fler företag och entreprenörer vänder sig till oss. Dessutom utvecklar vi kontinuerligt våra erbjudanden. Senast i raden är nyheten om att vi lanserat ytterligare en riskkapitalverksamhet – Spectria Invest, där vi har 40 MSEK att investera i regionala tillväxtföretag.

Vi söker dig som har:

  • En högskoleexamen med inriktning mot ekonomi, teknik eller motsvarande erfarenhet samt ett tekniskt intresse.
  • 5–10 års erfarenhet av affärsutveckling eller verksamhetsutveckling i näringslivet. Ett stort plus är om du har jobbat med digitala affärer.
  • En god kommunikationsförmåga i tal och skrift, på både svenska och engelska.
  • Goda datakunskaper.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av att ha drivit eget företag.

Som person är du målinriktad, prestigelös och driven med en förmåga att se möjligheter och helhet. Du är positiv till att arbeta i en miljö med högt i tak och omväxlande arbetsuppgifter. Vi önskar att du har ett strukturerat arbetssätt, är flexibel och att du trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du gillar att, med hjälp av ett coachande förhållningssätt, lyfta entreprenörerna och bolagen till nästa nivå. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Har du frågor om arbetsuppgifterna och tjänstens innehåll är du varmt välkommen att kontakta:
Martina Rydell, HR-ansvarig
martina.rydell@sciencepark.se
036-30 51 55

Ansökan

Varmt välkommen att söka tjänsten via Jobylon.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Science Park Jönköping AB

Science Park stöttar företag och talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Det gör vi genom att hitta rätt affärsmodell, team och finansiering. Vi coachar årligen över 1000 idéer kring nya produkter, tjänster och processer vilket leder till 300 nya företagsstarter i länet. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för etablerade företag i Jönköpingsregionen, samt driver tre riskkapitalbolag och ett investerarnätverk.

På Science Park arbetar idag en mix av kvinnor och män i olika åldrar. Vår långsiktiga strävan är att Science Parks personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår