Ny restaurang i parken

I höst invigs en helt ny restaurang på Science Park Jönköping. Den nya mat- och mötesplatsen samt det etablerade KonferensCentret i parken kommer framöver att drivas av FöretagsCaterings eventbolag FC Event.

– Science Park är en av de mest spännande miljöerna i stan och vi ser stor potential i att skapa ytterligare en mötesplats i detta kreativa hus – för alla i stan som  vill äta gott  och konferera i trevliga, moderna lokaler mitt i stan säger FöretagsCaterings driftansvarig William Axelsson.

I anslutning till den nya restaurangen byggs en ny huvudentré till Science Park Jönköping och KonferensCentret – allt för att skapa bättre service till husets hyresgäster och alla besökare som dagligen passerar genom parkens lokaler.

Therese Sjölundh; Vd för Science Park Jönköping betonar vikten av möten i parken där en ny mat- och mötesplats länge varit efterfrågad.

– Vi är mycket glada för det stora intresset att driva denna nya mat- och mötesplats tillsammans med oss och i  FC har vi hittat en part som brinner för möten, god mat och god service och vi ser fram emot ett gott samarbete.

Just nu pågår bygget av den nya restaurangen och huvudentrén till Science Park och parterna räknar med att det blir invigning under oktober.