Maria Kristiansson gör comeback som affärsutvecklare i Gnosjö

Den 1 oktober har vi glädjen att hälsa en nygammal kollega välkommen till Science Park. Maria Kristiansson kommer att arbeta som affärsutvecklare i Gnosjö, med fokus på nya och etablerade företagare som vill utveckla sin idé eller sitt företag vidare. Välkommen Maria!

Maria har lång erfarenhet av att i olika roller arbeta med företagsutveckling. Rådgivare och investerare för företag inom en stor bredd av branscher, är två starka punkter på hennes CV. Hennes arbetsliv har innefattat allt från finansiering och affärsutveckling – till kommersialisering av nya produkter och tjänster. Närmast kommer hon från rollen som näringslivsutvecklare i Älmhults kommun och har även jobbat som landsbygdsutvecklare i Ljungby kommun. Maria har arbetat som affärsutvecklare på Science Park i Gnosjö förut, vilket gör nyrekryteringen till ett kärt återseende.

Brinner för utvecklingspotentialen

I sin yrkesroll finns det två saker som Maria brinner lite extra för: trenderna och utvecklingsmöjligheterna, som finns för de företag som vill utveckla sin verksamhet.

– Jag ser verkligen fram emot att få återvända till Gnosjö och få vara med och bidra till Gnosjöandan, där allt är möjligt, säger Maria Kristiansson.

Kollegorna på Science Park hälsar dig varmt välkommen – vi är glada att ha dig här!