Lunchträffar om riskkapital

Är du intresserad av att få information om hur det går till att investera i start-ups och tillväxtbolag? Välkommen till någon av våra lunchträffar om riskkapital på småländska.

Science Park arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa företag att hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Vårt investerarnätverk samlar personer och företag över hela Jönköpings län med intresse av att investera i tillväxtbolag.

På våra lunchträffar berättar Lovisa Skyborn och Fredrik Göransson om riskkapital och bidrar med sina erfarenheter kring vad det innebär att ta in externa investerare, såväl ur bolagets som investerarens perspektiv. De berättar också om Science Parks investerarnätverk som riktar sig till privatpersoner eller företag som vill investera i tillväxtbolag.

När och var:

12 mars i Tranås

24 mars i Värnamo

15 april i Vetlanda

Lunch-serien avslutas med en investerarkväll i Jönköping  den 21 april där alla medlemmar av investerarnätverket, nya som gamla, är välkomna att höra några av Science Parks tillväxtbolag presentera sina affärsidéer. Inbjudan till investerarkvällen skickas personligen till alla  medlemmar under april.