Science Park Jönköping söker nätverkande affärsutvecklare med fokus på nya ideér

Är du en målinriktad person med stort intresse av entreprenörskap och företagande? Brinner du för att utveckla människor och nya idéer? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som affärsutvecklare med fokus på nya idéer.

Science Park erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats som arbetar för att utveckla innovationer och entreprenörskap både hos individer och etablerade företag. Just den här tjänsten är kopplad till de 1000 idéer som vi möter varje år, vilket innebär att du kommer ha ett varierande arbete med stort fokus på affärsutveckling, människor och nätverkande.

I ditt arbete kommer du att bland annat arbeta med:

  • Träffa personer som har företagsidéer, hjälpa dem att utveckla idéerna och coacha dem mot en framgångsrik företagsstart.
  • Planera och genomföra olika typer av events och workshops för att inspirera och informera kring entreprenörskap och företagande.
  • Informera och inspirera till att starta företag genom besök i klasser på Jönköping University, andra utbildningar och platser där vi kan möta blivande entreprenörer.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare som gillar när det är högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter; självklart brinner du för entreprenörskap och företagande. Har du erfarenhet från att ha drivit ett eget företag är det meriterande.

Du är en social person som är bra på att lyssna och har lätt för att skapa relationer. Du har även en god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Meriterande är om du har ett visst tekniskt intresse och är nyfiken på omvärlden. Du är målinriktad, prestigelös och driven, med en förmåga att se möjligheter och helhet. Vi önskar att du har ett strukturerat arbetssätt, är flexibel och att du trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du gillar att, med hjälp av ett coachande förhållningssätt, utveckla och lyfta människor till nästa nivå. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Har du frågor om arbetsuppgifterna och tjänstens innehåll är du varmt välkommen att kontakta:
Martina Rydell, HR-ansvarig
martina.rydell@sciencepark.se
036-30 51 55

Ansökan

Varmt välkommen att söka tjänsten via Jobylon.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Science Park Jönköping AB

Science Park stöttar företag och talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Det gör vi genom att hitta rätt affärsmodell, team och finansiering. Vi coachar årligen över 1000 idéer kring nya produkter, tjänster och processer vilket leder till 300 nya företagsstarter i länet. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för etablerade företag i Jönköpingsregionen, samt driver tre riskkapitalbolag och ett investerarnätverk.

På Science Park arbetar idag en mix av kvinnor och män i olika åldrar. Vår långsiktiga strävan är att Science Parks personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår