Imano lanserar bok om systemintegration

Idag anordnade IT-konsultföretaget Imano med kontor på Science Park Jönköping ett frukostseminarium på temat ”Systemintegration – en ledningsfråga”. Drygt 25 företagschefer, IT-chefer och IT-specialister lyssnade till affärsarkitekterna Stefan Ramsö och Anders Axelsson som nyligen lanserat en bok om systemintegration.

Under föredraget beskrev Anders och Stefan varför IT-arkitektur och systemintegration idag betyder allt mer för företagens förmåga att lyckas med sin affär.

– Arkitekturfrågorna måste tas på allvar och det måste finnas en tydlig koppling mellan det affärsmässiga och det tekniska perspektivet. De bästa integrationsprojekten är de där affär och IT lyckas gå hand i hand, säger Stefan Ramsö och Anders Axelsson.

Anders och Stefan delade under morgonen med sig av sina mångåriga erfarenheter från integrationsprojekt, exempelvis från integrationen av nytt affärssystem för Intersport.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår