Footmall antagna till STING Accelerator

I dag säger vi stort grattis till Nässjökillarna Emil, Alexander och Joacim vars företag Footmall i konkurrens med 300 sökande fått en av de åtta platserna i STINGs accelerateprogram.

Footmalls verksamhet drivs främst via den egenutvecklade plattformen  www.footmall.se, och målsättningen är att bli en världsledande söktjänst och marknadsplats för skor.

Under det senaste året har företaget vuxit i snabb takt. Förutom vidare etablering i Sverige och Norge, finns nu Footmall även i Danmark, Storbritannien, Tyskland och Österrike. Konceptet bygger på att förenkla köpprocessen för konsumenter som söker efter skor.

Under hösten kommer Footmall bland annat att satsa på att integrera en lösning som ger fysiska butiker möjligheten att visa sina produkter på Footmall.

– Vi har insett att en del av våra besökare också vill kunna se skor från lokala butiker i närheten. Detta ligger helt i linje med den helhetslösning vi vill erbjuda. Footmall blir lösningen för fysiska butiker som vill synas online utan att behöva underhålla en egen webbutik. På så sätt slipper butiken hantera exempelvis tids- och kostnadskrävande returer, förklarar Emil Svensson, produktansvarig.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår