Deltagare i Acceleratorn omgång 5

Varje år genomför Science Park två stycken Acceleratorprogram. Programmet är för dig som vill utveckla ditt entreprenörskap och satsa helhjärtat på din affärsidé för att ta den till nästa nivå. Nu har det blivit dags för den femte omgången av Science Parks Accelerator.

Deltagarna kommer under åtta veckor få chans till individuell affärscoaching, lärorika workshops och experthjälp. Dessutom får de möjlighet att sitta i Spark – Science Parks coworkingyta som erbjuder både en kreativ arbetsmiljö och ett nätverk av andra entreprenörer och företagare.

Programmet avslutas med en Demo Day där deltagarna inför en jury och öppen publik får pitcha sina affärsidéer, med chans att vinna pengar för att utveckla idén vidare.

Deltagare i Acceleratorn omgång 5

  • Sellamigo – En digital tjänst för att förebygga och minska sadelstölder. Genom att registrera sadeln vid köp, försäljning eller stöld ges möjlighet att kontrollera sadeln ursprung och status men också sadeln under dess livslängd. Tjänsten skapar värde för både användare, försäkringsbolag, återförsäljare, tillverkare såväl som utredare av sadelstölder.
  • Footly – En tjänst som förenklar processen att bli av med gamla saker och samtidigt gör det möjligt för användaren att både spara pengar och minska sitt ekologiska avtryck.
  • Magnea – En unik sensor och avancerad rörelsedetektering som gör det möjligt för patienter och seniorer att öka sin fysiska aktivitet.
  • Green Thumb – Skapar heminstallerade smarta växtlådor, styrda av smarta sensorer och algoritmer.
  • MyUniBoard – En informationsplattform för studenter. MyUniBoard använder en modern smartphone-optimerad teknik för att omvandla nackdelarna med konventionella anslagstavlor till fördelar.
  • TelpMe – En molnbaserad undervisningsprogramvara som hjälper användaren att bli mer bekväm i säljsamtal.
  • Melaninboxes – Prenumerationsboxar för hud- och skönhetsprodukter. Melaninboxen är skönhet- och livstilsboxen med inkludering i fokus. Bolaget utmanar normen inom den svenska skönhetsmarknaden och lyfter fram kvinnor från varierande kulturer med olika bakgrund. Prenumerera på en genomtänkt skönhetsbox med produkter i fullsize från utvalda varumärken och inspireras till en hållbar och hälsosam livstil.

I tidigare omgångar av Acceleratorprogrammet har Science Park arbetat med företag som Earth Bite, Nordic Adventours och Volentos.

Läs mer om programmet och tidigare deltagare.